Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
101 files van totaal 373 km

Aanhoudingen wegens vernieling in Sint Jansteen

Toegevoegd: 15-04-2013, 11.11 uur
Door: Veerle van Iren
SINT JANSTEEN - Zondagavond kwamen er, rond 23:00 uur, diverse meldingen binnen bij de meldkamer over twee jongemannen die vernielingen pleegden in Sint Jansteen.


Agenten zijn meteen ter plaatse gegaan en troffen, op aanwijzingen van oplettende getuigen, het tweetal aan in de Zusterstraat. Het ging om twee jongens van 19 en 20 jaar oud, zij waren onder invloed van alcoholische drank. De jongens waren afkomstig uit Hulst en uit de gemeente Hulst. Ze zijn aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

De jongens zouden bloembakken, brievenbussen, een bankje en een afvalbak hebben vernield. Door agenten is onderzoek gedaan in de omgeving van de Brouwerijstraat, want daar zou het tweetal het meest hebben huisgehouden. Tijdens het onderzoek is een getuige gehoord, vandaag worden meer getuigenverklaringen opgenomen en aan alle benadeelden wordt verzocht om aangifte te doen van de vernieling van hun goederen.

Op het politiebureau zijn de twee verdachten gehoord, uit hun verklaringen bleek dat de 20-jarige jongen geen vernielingen had gepleegd. Hij is dan ook in vrijheid gesteld. De 19-jarige jongen zit nog vast. Hij is overgebracht naar een politiecel in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-4-2013 om 10:59)
@ ikke. Ja dat is een hele goede reden om andermans spullen te slopen... Respect is ver te zoeken;) Maar dat wordt je nog wel een keer bijgebracht. Zoals je zelf zegt heb je dus eigenlijk niks te doen in je leven. Succes kerel jij komt er wel.
Dr.acula (17-4-2013 om 07:03)
Ikke] dus als de jeugd zichzelf verveeld is het geoorlooft om andermans spullen te vernielen en andere rotzooi te trappen.ze zouden meer naar sesamstraat moeten kijken,daar leren ze hoe ze zich moeten gedragen zodat ook de "jeugd" word gerespecteerd zoals ze dat willen.
20jaar (16-4-2013 om 20:50)
Beste mensen, vergeet niet dat er staat dat 1 iemand onschuldig is verklaard, ik dus. Er was iets gebeurd die avond, wat dit natuurlijk niet goed praat, maar ik hoop dat het beter met hem gaat nu.
Mariette (16-4-2013 om 02:07)
Schade laten betalen door die gasten. Mooi werk van de politie.
Ikke (15-4-2013 om 18:05)
Als de jeugd hier eens iets leuk te doen had hoefden we ons zelf niet te vermaken met deze shit. maar als we eens iets leuks te doen hebben gaan die oude lui zoals die gene die hier op reageren daar weer over zeiken, dus F jullie en ga je tuin harken ouwe!
Piet (15-4-2013 om 14:59)
Mooi om te horen dat er mensen aangehouden zijn! Meestal is de vogel al gevlogen! Zulk gedrag moet niet geaccepteerd worden.
Cookie-instellingen beheren