Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Verkeerscontroles Rilland en Kapelle

Toegevoegd: 19-04-2013, 11.48 uur
Door: Veerle van Iren
RILLAND/KAPELLE - Op donderdag 18 april werden er tussen 10.00 en 16.00 uur verkeerscontroles uitgevoerd op de N289 bij Rilland en bij Vierwegen in Kapelle.


De controle werd gezamenlijk met de belastingdienst gehouden, die alle, ongeveer 2.300, passerende voertuigen scande. In totaal werden ongeveer 30 staande gehouden voertuigen uitgebreid gecontroleerd. De bestuurders moesten een blaastest afleggen ter controle van eventueel alcoholgebruik. Geen van hen had (te veel) alcohol gedronken.

Twee bestuurders kregen een bekeuring voor te donkere autoruiten, één bestuurder werd bekeurd vanwege geen, of slechte verlichting van de aanhangwagen. Ook moesten drie bestuurders achterstallige boetes betalen, variërend van 75 tot 300 euro.

De belastingdienst legde beslag op in totaal 5 auto's, gebaseerd op in totaal 13 nog openstaande vorderingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kees (19-4-2013 om 21:06)
Nee Erik helemaal niet! Gewoon netjes betalen net als iedereen en zo niet alles maar dan ook echt alles in beslag nemen!
Laurens (19-4-2013 om 17:31)
Vandaar dat er bij Kloetinge richting Vierwegen een motoragent stond te loeren....
Erik (19-4-2013 om 12:43)
Het lijkt hier in zeeland steeds meer een statie politie te worden.. Hebben die mannen niks beters te doen??? of hebben ze de opdracht om een bepaalt bedrag binnen te halen om de staats kast bij te vullen?? Ik word er moe en ziek van.
Cookie-instellingen beheren