Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Man uit Sas van Gent doodgeschoten

Toegevoegd: 19-04-2013, 19.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de 48-jarige man uit Sas van Gent door een schietincident om het leven is gekomen. Het politieonderzoek is in volle gang, maar heeft nog niet tot aanhoudingen van een of meerdere verdachten geleid. 


De politie vermoedt dat in de vroege ochtend een of meerdere mensen de woning aan de Baljuwstraat zijn binnengedrongen waarbij op het slachtoffer is geschoten. Uit onderzoek bij het Nederlands Forensisch Instituut bleek vanmiddag dat hij hierbij dodelijk is geraakt. Het stoffelijk overschot is na de sectie aan de familie ter beschikking gesteld. 

In de woning aan de Baljuwstraat vond ook vandaag nog volop politieonderzoek plaats. Rond 12.00 uur is het forensisch onderzoek afgerond. De sporen en aanwijzingen worden geïnventariseerd en waar nodig door een laboratorium onderzocht. Vanmiddag heeft de recherche nog in de woning naar voorwerpen gezocht, die met dit misdrijf te maken kunnen hebben. Hierbij zijn onder andere drugs aangetroffen.

Het politieonderzoek in de woning en de directe omgeving is aan het eind van de middag afgerond. De woning is daarna aan de familie overgedragen. Het onderzoeksteam bestaat uit ongeveer 25 politiemensen en staat onder leiding van een officier van justitie.

Zie ook:
- Slachtoffer werd omgebracht (18-04-2013)              
- Dood man vermoedelijk misdrijf (18-04-2013)
- Dossier Moord en Doodslag in Zeeland


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (20-4-2013 om 19:28)
Sluuskillenaar ja toevallig was hij een hardwerkende man als je hem niet kent moet je niet over hem oordelen ga iets nuttigs doen inplaats van zomaar iets hier neer te zetten zonder te weten waar je over praat
Ellen (20-4-2013 om 14:05)
@sluuskillenaar: hij was vrolijk en werkte dus ja dat klopt he!! Maar bovenal was hij vader en echtgenoot, zij moeten hem missen! Zoals de mensen geleefd worden deze tijd is het niet gek als ze er dingen naast gaan doen.
Anneke (20-4-2013 om 13:30)
Het was een hardwerkende collega, drugs of geen drugs hij is er niet meer en laat wel een gezin achter!
sluuskillenaar (20-4-2013 om 07:07)
En het was zo'n brave hardwerkende vrolijke man jajajajajaja
Handig? (19-4-2013 om 21:54)
Ik vraag me af wat de functie is van die toevoeging van die aangetroffen drugs. Wordt daarbij een mogelijk motief vrijgegeven?! Of is het bedoeld om de publieke onrust te temperen? Het bevreemdt me dat de politie die informatie prijsgeeft.
Eric (19-4-2013 om 21:38)
Heel veel sterkte toegwenst aan de famillie en bekenden.
Cookie-instellingen beheren