Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 17 km

Demonstraties politie en Natres

Toegevoegd: 21-04-2013, 14.08 uur
Een demonstratie van de vrijwillige politie.
Een demonstratie van de vrijwillige politie.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets
SCHERPENISSE - Afgelopen zaterdag is in Scherpenisse de jaarlijkse verkoping van De Schutse uit Oud-Vossemeer gehouden in de veilig aan de Veerdijkseweg. Tijdens deze verkoping waren onder andere de vrijwillige politie en het Korps Nationale Reserve (Natres) aanwezig om demonstraties te geven. 


De Schutse is een landelijk opererende, identiteitsgebonden gehandicapten-zorgorganisatie die onder andere gevestigd is in Oud-Vossemeer. Tijdens één van de demonstraties werd er tijdens de controle van een auto een wapen aangetroffen. De Natres heeft vervolgens de omgeving beveiligd en er voor gezorgd dat de inzittende van de auto veilig aangehouden kon worden. De politie is na de vondst van de wapens opgeroepen om de verdachte aan te houden en af te voeren naar het politiebureau voor onderzoek en verhoor. 

Verder zijn er nog aanhoudings-technieken uitgebeeld door de politie. Ook liet de politie zien hoe een rijdende auto tot stoppen gedwongen kon worden en hoe de bestuurder en inzittende kon aanhouden.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mede organisator (22-4-2013 om 17:18)
Het was echt erg gezellig op de vrekoping de demo`s werden goed bekeken door groot en klein en de opbrengst van de verkoping mocht twintig duizend euro zijn!!!!!!!! een ieder bedankt
Cookie-instellingen beheren