Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder zwaargewond bij ongeluk

Toegevoegd: 24-04-2013, 16.52 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - In Wissekerke bij 's-Heer Arendskerke is vanmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeluk. 
 
Het onfortuinlijke slachtoffer kwam rond 15.30 uur nabij de kruising Nieuwe Rijksweg (N664) - Terlucht ten val na een botsing met een personenauto. De ambulancedienst kreeg assistentie van de brandweer. Er werden drie brandweerwagens opgeroepen maar uiteindelijk werden er maar twee ingezet.
 
Nadat ter plekke eerste hulp was verleend is de gewonde met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is ter plekke een onderzoek gestart om de exacte toedracht van de aanrijding vast te stellen. Vanwege het ongeval moest het verkeer over één rijstrook worden geleid.

Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Collega motorrijder (27-4-2013 om 14:52)
Wat mij nu op valt dat er 2 berichten opstaan, waarvan beide zeggen dat hun verhaal het ware is, de ene geeft de motorrijder de schuld en de andere de automobilist, ik denk dat ieder naar zijn eigen toepraat, maar desal niete min wens ik de motorrijder beterschap toe
Henny (26-4-2013 om 20:41)
Wat mij hier opvalt: een hoop negativiteit en commentaar van opgewonden mensen die er niet bij waren, zo gauw als er een niet automobilist bij betrokken is. Zou graag zien dat alle onzin er door de redaktie werd uitgefilterd.
Familielid slactoffer (26-4-2013 om 13:22)
Het echte verhaal hier nog niet gelezen, dus speculeren heeft geen zin! Dus alsjeblieft stop ieder met een oordeel te vergen, het allemaal al erg genoeg
Familie slachtoffer vervolg (26-4-2013 om 11:03)
Motorrijder moest vol op de rem waardoor zijn motor is gaan tollen en tegen de auto is aangekomen met volle vaart.... Hij is tussen auto en motor geraakt met alle gevolgen van dien!! DUS HOUD ALLEMAAL OP MET POLITIE SPELEN!! Wel bedankt voor de mensen die hun medeleven tonen
Familie slachtoffer (26-4-2013 om 11:02)
Knap hoor hoe jullie allemaal je conclusie trekken, zonder erbij te zijn geweest. Het slachtoffer is geschept door de auto omdat deze geen richtaanwijzer aangaf en dus zonder hem te zien naar rechts afsloeg.
Bertus (25-4-2013 om 21:16)
Dacht al zoiets,dat de motor er op was gereden,de deuk bij het achterlicht en schade richting voorkant,maar goed het is gebeurd. En net over het viaduct,gevaarlijke plek!Hoop dat de verwondingen meevallen,beterschap voor de motorrijder en hoop dat de schrik gezakt is bij de autobestuurder!STERKTE
Cookie-instellingen beheren