Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Vier aanhoudingen na vernielen spiegels

Toegevoegd: 30-04-2013, 16.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Dinsdag omstreeks 01.00 uur zijn in Middelburg vier Middelburgers aangehouden voor het vernielen van autospiegels. 


Kort daarvoor was door een oplettende getuige melding gedaan dat op de Vlissingsesingel de spiegels van auto's waren getrapt. De daders zouden vier jongens zijn op de fiets die waren weggereden richting de Zandstraat. Eén van hen had een opvallend signalement. 

Ter hoogte van de Lange Geere werd door agenten een groepje van vier personen aangetroffen waarvan één voldeed aan het opgegeven signalement. Het viertal, tussen de 15- en 18 jaar oud, zijn ter plaatse aangehouden. Tijdens de voorgeleiding bleek dat één van de jongens, de 18-jarige, geen vernielingen had gepleegd. Hij is in vrijheid gesteld.

De vierde verdachte bleek een 14-jarige jongen uit Middelburg. Hij meldde zich later op het politiebureau en is ook aangehouden. In de omgeving van de Vlissingsesingel/Zandstraat zijn tot nu toe acht auto's aangetroffen met een kapotte buitenspiegel. Enkele gedupeerden hebben aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
marijn (8-8-2014 om 13:23)
ja ik was daar voor opgepakt ik was niet eens de dader ja ik heb 3 dagen onterecht vastgezeten en julie reageren zo dat vind ik niet zo tof eigenlijk
Renee (30-4-2013 om 20:24)
Gewoon bij hun ouders de spiegels van de auto aftrappen in het bijzijn van die gasten.Eens kijken hoe de reactie daarvan is, ook van de ouders.
Roel (30-4-2013 om 19:19)
Alle schade laten vergoeden en een flinke boete.
Willem (30-4-2013 om 19:05)
14 jaar en dan om 01.00 uur op straat! Sommige ouders interesseerd het geen ene moer waar hun kroost uithangt. Ouders op laten draaien voor de kosten en daar bovenop een flinke boete. Kunnen ze het thuis uitvechten met-, en verhalen op hun kroost!
Alfons (30-4-2013 om 16:46)
Gewoon laten betalen en een boete. Zijn ze gelijk genezen. Ohnee, ze zullen wel een vingertje krijgen van, foei niet meer doen he.
Cookie-instellingen beheren