Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Tweetal opgepakt voor bedreigen politie

Toegevoegd: 30-04-2013, 16.33 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - In de nacht van maandag op dinsdag zijn twee Terneuzenaren aangehouden in de binnenstad van Terneuzen voor het bedreigen van de politie.


Rond 02.30 uur was er een opstootje in de Nieuwstraat. Daar werd een 19-jarige Terneuzenaar aangehouden voor mishandeling. Deze verzette zich hevig tegen zijn aanhouding. Een agent werd door hem gebeten en een andere agent kreeg een trap tegen zijn been. 

Een 23-jarige Terneuzenaar begon zich hiermee te bemoeien en haalde diverse malen fors uit met zijn broeksriem richting de agenten. Enkele agenten werden geraakt door de riem, ook werden zij verbaal beledigd. De 23-jarige man zag eerst kans weg te lopen maar kon na een korte achtervolging worden aangehouden op het Arsenaalplein.

Tijdens zijn aanhouding bedreigde hij de agenten en zwaaide wederom met zijn riem. De Terneuzenaar is onder controle gebracht door middel van pepperspray. De betrokken agenten hebben aangifte gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (4-5-2013 om 03:02)
Als je zomaar een fiets in je gezicht gegooid krijgt door de politie achter volgens door een knuppel geramd wordt dan begrijp ik wel waarom deze jongen zo gereageerd heeft.
Zeeuw (3-5-2013 om 14:10)
Vroeger had je respect voor de politie... tegenwoordig steeds minder. zou zomaar ook wel eens aan de politie zelf kunnen liggen. respect moet je verdienen, en tegenwoordig vind de politie het makkelijker om pest-boetes uit te delen, tsja...daar dwing je geen respect met af he... dus....
Peter (3-5-2013 om 01:35)
Willem echt hersens heb je waarschijnlijk niet, maandag was het koninginnennacht.
Verstraete (1-5-2013 om 15:36)
Er werden tegen mij doodsbedreigingen geuit een man zou mij kapot maken deze gooide met stenen op mij en de politie wil zelfs geen klacht noteren op het bureau in Terneuzen er zijn geen manschappen kreeg ik voor antwoord en kon vertrekken
Willem (30-4-2013 om 18:58)
Voor sommige individuen zou je haast de lijfstraf weer invoeren. vroeger haald je dit toch niet in je hoofd! Wat doen die gasten toch allemaal op een doordeweekse dag om 02.30 uur over straat te zwalken.
Monique (30-4-2013 om 17:11)
Wanneer gaat de politie nu eens wat (heel wat) harder optreden? Dit is toch niet normaal meer. Kan me niet voorstellen dat je dit toe laat. Gewoon keihard aanpakken zulke gasten. Misschien makkelijk praten zo op de bank, maar als ik soms zie hoe de politie in andere landen optreedt, daar kunnen ze hier nog wat van leren.
Cookie-instellingen beheren