Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw (66) beroofd in Vlissingen

Toegevoegd: 02-05-2013, 11.12 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de nacht van woensdag op donderdag is een 66-jarige vrouw in Vlissingen het slachtoffer geworden van een straatroof.
 
De straatroof vond rond 00.30 uur plaats op de Hendrikweg in Vlissingen. De 66-jarige Vlissingse liep vanaf het station richting Keersluisbrug toen zij achter haar een man op een fiets zag naderen. De man pakte daarop haar portemonnee en rende weg toen een auto naast hen stopte. De bestuurder van deze auto rende achter de dader aan. Deze vluchtte weg richting de Edisonstaat.


De dader in ongeveer 20 tot 25 jaar oud en 1.70 m lang en heeft een normaal postuur. Hij is heel licht getint en heeft kort zwart haar en donkerkleurige ogen. Hij was ten tijde van de straatroof gekleed in een donkere jas.
 
Door de politie is een diensthond ingezet en is er een zoekslag gedaan naar de verdachte. Er is nog niemand aangehouden voor dit misdrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (4-5-2013 om 15:25)
Idd Maja, ik vind het verhaal ook nogal vreemd... Wat doe je überhaupt op straat rond die tijd... En dan ook nog alleen.. Dat kan volgens mij al 50 jaar niet meer en misschien heeft dat nooit gekunt, gespuis "opereert" nu eenmaal s nachts...
Maja (3-5-2013 om 08:11)
Vreemd verhaal. Je kunt iemand die van achter komt, wel horen, maar niet zien volgens mij. Liep ze met die portemonnee in haar handen?Het verhaal is niet helemaal compleet volgens mij. UIteraard sterkte voor het sladhtoffer.
Kees (3-5-2013 om 08:07)
Vlissingen is gewoon een verpauperde criminele stad, het afvoerputje van Zeeland zeg maar...
Janis (2-5-2013 om 21:52)
Was de portemonnee meer waard (waarschijnlijk geen tijd om te controleren) dan zijn fiets? Vreemd verslag van de gebeurtenis(sen).!
Bram (2-5-2013 om 16:44)
Te gek voor woorden dat je 's avonds niet meer alleen op straat kan lopen, maar al te waar is dat het niet meer kan! Waar je ook loopt, gevaar voor dit soort escalaties hangt boven je hoofd. 'k Hoop dat mevrouw deze aanval een goed plekje kan geven. Sterkte er mee!
Cookie-instellingen beheren