Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rijbewijs ingevorderd van dronken automobilist

Toegevoegd: 03-05-2013, 11.01 uur
Door: Veerle van Iren
's-HEER ARENDSKERKE - In de nacht van donderdag op vrijdag is rond 01:15 uur het rijbewijs van een 30-jarige automobilist uit de gemeente Borsele ingevorderd door de politie.


Surveillerende agenten reden over de Nieuwe Rijksweg in 's-Heer Arendskerke en zagen een personenauto hen met hoge snelheid tegemoet komen. Eén van de koplampen van de auto was defect. Omdat de agenten deze auto en de bestuurder wilden controleren besloten zij de auto achterna te rijden. Zij keerden hun politievoertuig en zagen dat de bestuurder slingerend met hoge snelheid verder reed.

De man reageerde niet op het stopteken dat hem gegeven werd. De man slingerde plotseling van de ene kant van de weg naar de andere kant van de weg. Hierdoor had hij zijn auto vermoedelijk niet meer onder controle en deze kwam vervolgens in een sloot terecht.

Omdat de 30-jarige bestuurder zijn gordel niet om had werd hij door de auto geslingerd. Hij was wel aanspreekbaar toen de agenten naar de auto toesnelden. Voor de man is een ambulance gebeld en hij heeft een blaastest af moeten leggen. Uit deze test bleek dat hij veel teveel gedronken had.

Ambulancemedewerkers kwamen ter plaatse en hebben de man meegenomen naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Een arts is naar het ziekenhuis gegaan om bloed af te nemen. Dit bloed wordt op een later tijdstip onderzocht op de hoeveelheid alcohol en daarvan volgt later de uitslag.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren