Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bejaarde vrouw gewond tijdens wielerronde

Toegevoegd: 05-05-2013, 14.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Zaterdagmiddag rond 15.00 uur is tijdens de wielerronde in de Marijkelaan in Yerseke een 90-jarige vrouw, afkomstig uit Yerseke, gewond geraakt.  


De vrouw was tijdens de wielerronde de straat overgestoken omdat zij dacht dat het nog wel kon. De fietsers reden echter sneller dan zij had gedacht en ze werd door één van hen aangereden. De aanrijding had voor de fietser geen gevolgen, hij kon verder rijden in de koers. 

De 90-jarige vrouw werd door het ambulancepersoneel onderzocht en daarna meegenomen naar het ziekenhuis. Voor zover bekend had zij letsel opgelopen aan haar voet.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (7-5-2013 om 21:35)
En dat bedoel ik nou, er zijn mensen die gewoon hun ding willen kunnen doen, laat die wielrenners lekker ergens anders rijden op een lege cirquit ofzo. Iedere keer maar de wegen afsluiten voor dat zooi. En dan ook nog mogen doorrijden na ongeval, moet je met auto eens doen krijg je commentaar.
Cock (5-5-2013 om 15:24)
Ik ben van na de oorlog en merk dat je steeds gehaaster wordt ,sterkte mevrouw en neem de tijd zolang u die nog heeft !
Cookie-instellingen beheren