Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven breken 27 elektrokastjes open

Toegevoegd: 09-05-2013, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Onbekenden hebben vannacht in Zierikze in totaal 27 elektriciteitskasten opengebroken om zo geld buit te maken.


Volgens de politie waren de dieven ergens tussen 02.00 en 07.00 uur actief bij de jachthaven. Er werden kastjes opengebroken op steigers aan de Nieuwe Haven, 't Luitje en de Westhavendijk. Uit deze kasten kunnen de gasten tegen contante betaling van een euro elektriciteit gebruiken.

Op de steiger aan de Nieuwe Haven zijn 3 kleine en 6 grote kasten opengebroken. Op de steiger aan 't Luitje zijn 9 kleine kasten opengebroken. Bij de steiger gelegen aan de Westhavendijk ging het om 9 kasten.

In elk van de kasten zat gemiddeld ongeveer 10 euro. De buit bedraagt dus circa 270 euro.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jac (11-5-2013 om 02:32)
Zomaar eens wat research gedaan met de Googlematic. Statistisch gezien zijn er in NL maar heel weinig mensen die stelen omdat ze honger hebben en een brood willen kopen. Meest word gestolen voor drugs/alcohol en omdat mensen gewoon meer geld willen.Uitstelen om honger te stillen staat laag op lijst.
Fryer tuck (10-5-2013 om 11:32)
"job" stelt het wel heel extreem, maar tenslotte is het wel zo dat jachthavens allemaal peperdure luxe voor het plezier is. stelen van de rijken voor de armen dus. ethisch kan ik daar niets tegen inbrengen eigenlijk. mensen hebben gewoon honger en moeten eten. mijn religie vergeeft het hen.
Francois (10-5-2013 om 01:50)
@Job Gaat alles wel goed met je? Wel eens bedacht dat deze kasten mogelijk particulier zijn? En dan nog blijft je opmerking aardig volstrekt onzinnig.
Arie (9-5-2013 om 18:44)
@Job Wat ben jij een oen zeg! Het een heeft niks met het ander te maken, maar jij praat dit goed, moedigt dit zelfs aan? Oen!
Job (9-5-2013 om 13:02)
Goed zo netjes gedaan. Zolang de regering en banken nog stelen zal ik niemand veroordelen. Zal tijd worden dat we het niet meer pikken.
Jan (9-5-2013 om 12:33)
Wat zou de reden toch zijn? Geen werk, te duur telefoon abonnement, gebruiker, genoeg redenen om te gaan stelen toch? Zielige personen, en de gemeente (wij dus) mogen er weer voor op draaien. Misschien staan ze op een beveiligingscamera, dan kunnen we ze misschien herkend worden!
Cookie-instellingen beheren