Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 28 km

Dierengeneesmiddel verloren Goes

Toegevoegd: 09-05-2013, 23.32 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is iemand een doosje met een dierengeneesmiddel verloren. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Volgens de politie werd het medicijn verloren in de omgeving van de Violenstraat. Het gaat om een doosje met daarin circa zeven strips van het middel Moderin. Inname is volgens de politie gevaarlijk.
 
Wie het medicijn vindt kan dit inleveren bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
VdVonck (10-5-2013 om 21:33)
Inderdaad Nicole, net als de bejaarden die hun medicijnen verliezen vanuit de rollator. Die zijn natuurlijk ook veel te gehaast ;) Als kind verloor ik (te) vaak mijn fietssleutel, nu helaas mijn complete sleutelbos. Iets verliezen kan iedereen overkomen en is niet opzettelijk!
Dierenvriend (10-5-2013 om 21:05)
Hahhahaha, wat kunnen mensen zwetsen. Iets kan uit je zak vallen. Dat is heel menselijk en komt wereldwijd heel veel voor! En de conclusie trekken dat iemand gehaast is, is wat voorbarig...
A (10-5-2013 om 12:48)
@ Nicole, zelf nog nooit wat kwijtgeraakt? Kan iedereen een keer gebeuren toch.. Vind het netjes dat deze persoon de moeite heeft genomen om dit aan de politie te melden.
Harry (10-5-2013 om 11:47)
@ nicole, jezelf druk maken doe je zelf dus dat is helemaal geen excuus voor helemaal niets. heb je geen tijd om voor je dieren te zorgen, zou je helemaal geen dieren moeten mogen hebben en ben je eigenlijk een dierenbeul. slappe misselijke smoesjes veranderen niets aan de verantwoordelijkheid.
Ikke (10-5-2013 om 10:17)
Blij om te lezen dat jij de perfecte mens bent Nicole! Ik dacht eigenlijk dat die niet bestonden .... maar zie daar ze bestaan :p
Nicole (10-5-2013 om 07:52)
Vele mensen lopen zich te haasten, dan gaan er weleens dingen kwijt, ipv bewust te zijn
Cookie-instellingen beheren