Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Inbreker (33) op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 11-05-2013, 11.12 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een 33-jarige Vlissinger is zaterdagmorgen op heterdaad betrapt toen hij aan het inbreken was in een hotel aan de Bosschaartsweg in Middelburg.


Omstreeks 02.45 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er werd ingebroken in het hotel. Hierop gingen agenten ter plekke. Eenmaal ter plaatste constateerden zij dat er aan de achterzijde een raam was geforceerd en dat een persoon door het pand liep.

Andere agenten, waaronder een hondengeleider, en de eigenaar van het hotel kwamen ook ter plaatse. Samen met zijn hond doorzocht de hondengeleider het pand. De verdachte had zich opgesloten in een ruimte maar werd al snel gevonden en aangehouden. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

In het hotel was een telefooncel van de muur getrokken en een sigarettenautomaat gekraakt. Buiten het hotel werd een bromfiets aangetroffen waarvan de uitlaat nog warm was. Hierop zat een valse kentekenplaat. Uit navraag bleek dat de bromfiets als gestolen stond geregistreerd. De bromfiets is in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (19-5-2013 om 17:33)
Theo met marco u heeft wel gelijk maar om het in supermarkt teverkopen vind ik persoonlijk tevergaan wel bij de shop houden legaal maaken en daar op laat roken wie rotzooi trapt afknijpen ik rook zelf ook maar geen rotzooi daar in het is ook niet goed maar daar doe je geen mens kwaad mee
Theo (13-5-2013 om 00:01)
Inbraken, overvallen, enz., is allemaal te doen voor het verkrijgen van geld om drugs mee te kopen. En zo gaat ons landje kapot. Maak drugs legaal, verkoop cocaine en heroine bij Aldi, Albert-heijn, enz. en laat ze hun zelf kapot roken. Gevolg? Op alle gebieden rust.
Alfons (11-5-2013 om 15:00)
Nou ik denk toch dat hij weer vrij rondloopt. Het is een arme jongen want hij moet met de brommer komen en niet met de auto.
Fabiola. (11-5-2013 om 14:56)
"Go Valentino Rossi go".
Rico_b (11-5-2013 om 12:15)
En nu hopen dat ze m ook vasthouden. Maar politie kennende mag ie zo weer naar huis toe.aangezien politie de criminelen beschermen ipv de slachtoffers.
Cookie-instellingen beheren