Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Dronken man krijgt 250 euro boete

Toegevoegd: 12-05-2013, 14.48 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Een Middelburgse man kan een boete van 250 euro tegemoet zien omdat hij in dronken toestand vernielingen heeft aangericht.


De 37-jarige man werd vannacht om 00.45 uur door de politie aangehouden in de Granaat. Toen de politie arriveerde stond de man op straat te schreeuwen. Tijdens zijn aanhouding gedroeg de man zich agressief en moest dwang worden gebruikt worden.

Omstanders probeerden te voorkomen dat de man in de politieauto werd geplaatst. Er kwam versterking en uiteindelijk werd de boel gesust en kon de man worden meegenomen. De man wordt verdacht van vernieling, openbare dronkenschap en verzet bij zijn aanhouding.

De Middelburger kreeg een transactie van tweehonderdvijftig euro aangeboden en is zondagmiddag weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (20-5-2013 om 16:46)
250 euro boete voor zoveel narigheid??? Parkeren zonder invalidenkaart op een invalidenparkeerplaats kost je 360 euro!!! Ook asociaal natuurlijk...Maar in veel gevallen is hier dan geen kwade opzet in het spel. De verhoudingen zijn een beetje zoek in boeteland
Van buren (14-5-2013 om 05:52)
. Is al dagelijkse kost geworden. Vernielingen, overlast; je schrikt als het een keer stil is. Laat mensen die feestjes geven hun eigen puinzooi opruimen, schades aangericht bij anderen melden en hun bezopen visite naar huis begeleiden. Vernieling eigen fiets? Er is genoeg vernield in de buurt zelf.
Doop (13-5-2013 om 16:38)
@ john, en wij geloven U natuurlijk gelijk op uw woord dat u er alles vanaf weet ?
John (13-5-2013 om 13:45)
Leuk van die mensen die gelijk hun woordje klaar hebben terwijl er ze niet eens weten wat er aan de hand was, man was gewoon beetje aangeschoten niks aande hand todat de politie met 6 man op hem dook vind je ut gek dat tie ff schreeuwt: doe normaal> vernieling was eigen fiets, dus
Twofiddy (13-5-2013 om 12:23)
Nou, voor 250 wil ik ook wel dronken tor spelen en dan voor duizenden de boel kapot slaan bij mensen die ik niet mag. dat is toch een koopje !
Theo 21 (13-5-2013 om 11:24)
250 euro en weer vrij waar zijn we in dit land mee bezig. Vindt dat er zwaarder gestraft moet worden. Kan de politie en de rechtspraak dan hele maal niets meer doen in ons landje.Ze zijn gewoon bezig het allemaal kapot temaken Ze doen er gewoon niets aan stelletje sukkels.
Cookie-instellingen beheren