Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rukt uit voor pokertoernooi

Toegevoegd: 13-05-2013, 12.15 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie is zondagavond met zeker vijf auto's uitgerukt vanwege een melding van een illegaal pokertoernooi. 
 
Volgens de politie kwam aan het einde van de avond informatie binnen dat er zo'n toernooi aan de gang zou zijn in een woning aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen. Er rukten zeker vier surveillancewagens en een busje uit.


Ter plekke werden inderdaad pokerende mensen aangetroffen. Volgens de politie ging het om 11 personen. Onduidelijk is echter of het inderdaad om een illegaal toernooi ging. Er is volgens de politie niemand aangehouden.
 
De politie heeft de melding doorgegeven aan de gemeente.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Worst (14-5-2013 om 09:43)
@ hans,dat is natuurlijk grote KUL ! mogen niet pokeren dus gaan we maar stelen, TE belachelijk !
Cefcenco (14-5-2013 om 03:56)
Ik was daar ook. Ik vind dat schandalig, een *** belt anoniem en de politie valt gelijk binnen. Ik vind eerder dat ze de anonieme lijn moeten weghalen. Iedereen heeft het recht om te weten wie zijn vijand is. Niet zomaar binnen vallen voor een telefoontje.
Pokerface (13-5-2013 om 23:20)
Is moeilijk te zeggen over wat voor schaal het ging, over bejaarden die eens wat anders wilden als klaverjassen, maar er zijn ook snoeiharde tournooien om heel flink wat geld waar later de verliezers die niet kunnen betalen over de railing van een flatgebouw worden gekieperd.
Hans (13-5-2013 om 21:30)
Die pokeraars,doen niemand kwaad.Nu gaan ze mss iets stelen,omdat ze niet meer mogen pokeren.Waar ben je beter mee af? Ga 1x pmnd daar binnen,vorder het geld wat op in die kamer is. Ik heb 2x in nood meer >15 minuten op Politie moeten wachten,dan vind ik dit belachelijk... Zachtjes uitger(d)rukt...
D (13-5-2013 om 19:44)
Ja ja ja foei foei foei de regering duld geen concurentie he op gok gebied!!!! de criminelen zijn al georganiseerd nu de politie nog. wat een nutteloze actie van onze belasting centjes.
Ronald (13-5-2013 om 19:07)
Zit met smart te wachten tot er is een agent de opmerkingen hier leest, de meeste bedrijven hebben tegenwoordig mensen in dienst die de social media volgen en daar op reageren om de bedrijfsnam hoog te houden. Zou wel eens willen weten wat ze hier op te zeggen zouden hebben.
Cookie-instellingen beheren