Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Hennepkwekerijen ontdekt na brand in woning

Toegevoegd: 14-05-2013, 16.08 uur
Door: Veerle van Iren
THOLEN - Vanochtend ontstond omstreeks 07:30 uur een brand in een woning aan de Cromvliet in Tholen. De brandweer werd gewaarschuwd en is ter plaatse gekomen om de brand te blussen. Om ongeveer 08:30 uur werd het sein 'brand meester' gegeven.


Tijdens het blussen ontdekte brandweerlieden dat de brand mogelijk ontstaan was door oververhitting van bekabeling in de woning. Er bleek namelijk een hennepkwekerij in de woning aanwezig te zijn. Er werden 40 restanten van hennepplanten aangetroffen in de woning. De bewoners van de woning zijn als verdachte gehoord en mogen zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Tijdens de werkzaamheden aan de Cromvliet kregen agenten een tip dat er mogelijk in een woning in de Bosstraat, even verderop, ook een hennepkwekerij aanwezig was. Agenten zijn poolshoogte gaan nemen en ontdekten in die woning een kwekerij met 150 planten. Deze is ontruimd en alle goederen die verband houden met de kwekerij zijn vernietigd. Ook de bewoner van dit pand is als verdachte gehoord door agenten en ook hij mag zich binnenkort verantwoorden voor de rechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nick (15-5-2013 om 14:09)
Het feit dat men mensen die een uitkering hebben als de gewone man aanziet zegt al genoeg over de kromheid van dit land. Lijkt mij dat de gewone man normaal niet aan een uitkering zou moeten zitten maar enkel een kleine groep mensen. Er is genoeg werk enkel voelen wij ons daar vaak te groot voor.
Hb (14-5-2013 om 18:43)
Hennepkwekerijen in de bosstraat in tholen was vroeger zo een, lief straatje waar gaat het naar toe op zoute met die troep.
Theo 21 (14-5-2013 om 16:43)
Ja als er steeds maar wordt gekort op uitkeringen en er geen werk is en steeds maar meer onkosten moeten maken(belastingen,zorgpremie en huur) dan krijg je deze toestanden. Dat hebben nou te danken aan die clojes Rutte en Samson altijd maar bezuinigen op de gewoone man. Keur hen.pla niet goed.
Cookie-instellingen beheren