Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken automobilist ramt lantaarnpaal

Toegevoegd: 15-05-2013, 15.16 uur
Door: Veerle van Iren
MIDDELBURG - In de Nederstraat in Middelburg reed vannacht een 32-jarige man uit Oost-Souburg tegen een lantaarnpaal. Buiten deze bestuurder zaten er nog twee mannen, Middelburgers van 23 en 28 jaar, in de auto. Het ongeval gebeurde omstreeks 04.30 uur.


De lantaarnpaal raakte flink beschadigd, evenals de personenauto die aan de voorzijde schade opliep. Beide airbags waren uitgeklapt en de onderdelen van de auto lagen verspreid over het wegdek. Ook was een bloembak, welke op trottoir stond beschadigd.

De 32-jarige man, die naar het gebruik van alcohol rook, verklaarde niet over een rijbewijs te beschikken. De auto was het eigendom van de 28-jarige Middelburger. Een blaastest wees uit dat de bestuurder meer dan 4,5x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Hij is naar Torentijd gebracht.

De auto werd getakeld en de Delta werd in kennis gesteld van de schade aan de lantaarnpaal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (16-5-2013 om 10:06)
Als het verhaal klopt?? dan ook de eigenaar van de auto aanpakken. Hij is verantwoordelijk voor wie er met zijn auto rijd. Hij geeft de sleutels af. Of is het een smoes dat de gene zonder rijbewijs heeft gereden? En dat denk ik. Goed uitzoeken maar.
Penache (16-5-2013 om 08:32)
In de penarie ? welnee! taakstrafje 120 uur en weer verder. de kosten voor het vernielde openbaar goed ? rekening belastingbetaler.
Goesenaar (15-5-2013 om 19:37)
Als je geen rijbewijs bezit en dit veroorzaakt ben je triest.
Loes (15-5-2013 om 17:14)
Die zit diep in de penarie....geen medelijden mee
Cookie-instellingen beheren