Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 13 km

Boetes na toezicht Sluiskil

Toegevoegd: 18-05-2013, 13.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUISKIL - Tussen vrijdagavond 19.00 uur en vrijdagnacht 04.00 uur heeft de politie toezicht gehouden in de kern van Sluiskil. Hierbij zijn acht boetes uitgedeeld. 


De afgelopen weken zijn er in de kern van Sluiskil diverse vernielingen en brandstichtingen geweest. Ook wordt er in de avonduren erg hard met auto's door het dorp gereden. Mede naar aanleiding van klachten van buurtbewoners is er vrijdagavond -en nacht toezicht gehouden. 

Naast het toezicht wat in de gehele kern is gehouden vond er ook een snelheidscontrole plaats aan de Baljuwlaan. Tijdens de actie zijn er verschillende bekeuringen uitgeschreven voor voor te hard rijden, wildplassen, alcohol op straat en met een scooter rijden door een park.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (18-5-2013 om 22:38)
Goed werk van de politie, dit moesten ze in meer buitengemeentes maar gaan doen ! Het heeft ook een preventieve werking.
Nel (18-5-2013 om 21:12)
Opgelet....het kan ook uit de hand lopen. soms wordt met ook bekeurd omdat er een aangebroken fles alcohol houdende drank in de auto aanwezig is of er van gedronken is of wordt op dat moment of niet...ze geven er gewoon 97 euro boete voor...dat gaat erg ver...een gewaarschuwd mens telt voor twee.
Cookie-instellingen beheren