Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbreker uit Lewedorp betrapt in Limburg

Toegevoegd: 18-05-2013, 13.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag is een 22-jarige man uit Lewedorp aangehouden voor een inbraak.  

De inbraak vond plaats in een woning aan de Vensloseweg in Maasbree (Limburg). De bewoner van de woning, een 55-jarige man, betrapte de verdachte op heterdaad. Agenten van de politie kwamen na de melding ter plaatse en troffen de bewoner met de 22-jarige verdachte buiten de woning aan.


De verdachte was onder invloed van alcohol en verklaarde dat hij op stap was geweest met vrienden. Hij was de verkeerde woning binnen gegaan waarna hij door de bewoner werd betrapt. Deze heeft de verdachte de woning uitgezet en de politie gebeld.

De verdachte is in het ziekenhuis behandeld aan verwondingen die hij na een schermutseling met de bewoner heeft opgelopen. De man is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lewedorper (19-5-2013 om 17:20)
Ken toevallig de "dader" is inderdaad gewoon een dronken jongen die in het verkeerde huis binnen ging, niet te snel oordelen aub.
Rowana (18-5-2013 om 15:44)
Dit is niet de waarheid hij is geen inbreker gewoon domme pech En uit het huis gezet? Gewoon in elkaar geslagen..
Cookie-instellingen beheren