Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 237 km

Trio mishandeld na kermisbezoek

Toegevoegd: 21-05-2013, 13.07 uur
Door: Roland de Jong
AXEL - In de Zeestraat in Axel is maandagavond een 18-jarige inwoner van Axel mishandeld. Ook twee 16-jarige plaatsgenoten kregen enkele klappen.


Volgens de politie vond de vechtpartij rond 20.30 uur plaats. Aanleiding voor de mishandeling was een conflict met een onbekende man tijdens een ritje in de botsauto's op de kermis.

De onbekende man begon te telefoneren en toen de 18-jarige korte tijd later in de Boterstraat liep, kwam er een auto op hem af waaruit een andere, eveneens onbekende man stapte en hem achterna kwam.

De 18-jarige liep weg maar in de Zeestraat gleed hij uit op het trottoir en bezeerde daarbij zijn knie en handen. Toen hij daar lag kreeg hij van de onbekende man een trap tegen zijn hoofd.

De 18-jarige werd door omstanders naar de huisartsenpost gebracht. Daar werd geconstateerd dat hij een hersenschudding had opgelopen. Twee 16-jarige bekenden van de 18-jarige schoten te hulp, maar werden daarbij zelf ook enkele keren geslagen. Zij liepen geen van beiden noemenswaardig letsel op.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (26-5-2013 om 12:46)
Het zijn altijd dezelfde.......lopen ze niet met een groepje een manneke alleen in elkaar te trappen dan gebruiken ze de openbare weg als circuit,ik ben ze al heel lang beu en hoop dat ze zwaar gestraft worden.
Bram (22-5-2013 om 20:38)
Hebben ze dat "bucht" (daders) nu ook gepakt?
Remko (22-5-2013 om 20:29)
Voor Koen Het is niet minder veilig dan 30 jaar geleden, enkel de middelen van de media zijn toegenomen waardoor je nog meer nieuws door krijgt. Daarbij verkoopt slecht nieuws beter dan goed nieuws, waardoor je dus veel slecht nieuws tot je neemt. Het is een illusie dat het nu minder veilig zou zijn
Koen (22-5-2013 om 13:09)
Kan je nu ook al niet meer gewoon leuk naar de kermis. Absurt dit.Axel is niet meer veilig, maar ja, waar is het nu nog wel veilig. Het nieuws staat vol met geweldplegingen.
Scaffaboy (22-5-2013 om 12:02)
Inderdaad meteen goed aanpakken. ik ging met men 7 jarige zoontje er in het zat helemaal vol. ik ga tog ook niet boos worden als ze tegen mij knallen . is mijn risico. en daar zal het wel om gegaan zijn die gast die ging bellen kreeg gewoon een harde knal in de bots auto echt sad
Sjors (22-5-2013 om 09:43)
Ach mensen, misschien had die jongen wel iets lelijks over zijn moeder gezegd.
Cookie-instellingen beheren