Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 46 km

Auto's in vlammen op in Hulst

Toegevoegd: 25-05-2013, 09.51 uur
De auto's stonden geparkeerd bij het Nassaubolwerk. De auto's stonden geparkeerd bij het Nassaubolwerk. De auto's stonden geparkeerd bij het Nassaubolwerk.
De auto's stonden geparkeerd bij het Nassaubolwerk.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst zijn vrijdagavond twee auto's zwaar beschadigd geraakt als gevolg van brand.


De auto's stonden geparkeerd bij het Nassaubolwerk. Rond 22.00 uur werd ontdekt dat er brand woedde. De brandweer van Hulst rukte met spoed uit maar kon niet voorkomen dat één voertuig volledig in vlammen opging en een tweede zware schade opliep. De oorzaak van de brand is niet bekend. Brandstichting word niet uitgesloten.

Bij een bedrijf aan de Hogeweg in Hulst woedde vrijdagmiddag ook al brand. Toen stond rond 13.30 uur eveneens een auto in brand.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mercedes (25-5-2013 om 21:53)
De dader zal het wel weer gedaan hebben uit frustratie, slechte jeugd gehad, werkeloos of een ander excuus. Blijf gewoon met je poten af van een ander zijn spullen als hij zelf zou werken dan zou hij weten wat voor een moeite het kost om wat bij elkaar te sparen
Arnemuiden (25-5-2013 om 11:08)
Zwaar beschadigd????? sorry hoor maar die zijn echt totall los!!!!
Cookie-instellingen beheren