Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen met drugs op station Goes

Toegevoegd: 26-05-2013, 17.53 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Een 17-jarige Middelburgse jongen is zaterdag op het NS-station in Goes opgepakt omdat hij in het bezit was van drugs.


De jongeman had geen geldig plaatsbewijs en controleurs wilden de man een boete geven. De jongen had echter niets bij zich waaruit zijn identiteit bleek, dus er rond 22.30 uur werden agenten bij gevraagd om de identiteit van de jongen te achterhalen. De agenten zijn achter zijn gegevens gekomen en hebben deze doorgegeven aan de controleurs.

Uit onderzoek bleek even later dat de jongen in het bezit was van (vermoedelijk) verdovende middelen. Door de agenten werd een zakje met (vermoedelijk) harddrugs bij de jongen aangetroffen. Hierop is hij meteen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. Daar zit hij nu nog vast.

De drugs zijn overgebracht naar de technische recherche. Die gaat testen of het witte poeder inderdaad harddrugs betreft.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (26-5-2013 om 20:34)
Zou het toch poedersuiker kunnen zijn, de oliebollentijd is voorbij!!
Georgina (26-5-2013 om 19:51)
Op de zeedijk bij biezelinge vind ik ook regelmatig plastic zakjes waar drugs in hebben gezeten. De prijs 12.50 euro. Het is daar heel vaak een behoorlijk rommeltje wat ik ook regelmatig opruim. Groetjes
Cookie-instellingen beheren