Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aanhouding in zaak overval juwelier

Toegevoegd: 28-05-2013, 18.07 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - De politie heeft op vrijdag 3 mei een 23-jarige man uit Terneuzen aangehouden voor een gewapende overval op een juwelier in Sluis. De aanhouding is vandaag pas bekend gemaakt. 


De overval werd op vrijdag 15 maart rond 11.15 uur gepleegd op een juwelier aan de Nieuweweg in Sluis. Rond dat tijdstip kwamen meerdere gemaskerde overvallers de zaak binnen en bedreigden de aanwezige medewerkers met vuurwapens. Nadat zij een tot nu toe onbekende hoeveelheid sieraden hadden buitgemaakt zijn ze weer vertrokken. Ze vluchtten in de richting van België.

Bij de overval zijn geen gewonden gevallen. De verdachte kwam in beeld op basis van bij de overval aangetroffen sporen. Het onderzoek naar de andere bij de overval betrokken verdachten loopt nog. De verdachte is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Saint (30-5-2013 om 13:58)
Opsluiten dat tuig, en verdien je geld op een eerlijke manier dappere
Cookie-instellingen beheren