Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe brandweerkazerne Borssele officieel geopend

Toegevoegd: 18-03-2006, 12.55 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BORSSELE – Vandaag is in Borssele de nieuwe brandweerkazerne geopend. Vanmiddag houdt het brandweerkorps Borssele open dag.


Rond kwart over tien startte het officiële gedeelte van de dag. Diverse personen van binnen en buiten de brandweerwereld spraken een flink aantal genodigden toe in de remise van de nieuwe brandweerkazerne aan de Quistenburg in het dorp. Onder de sprekers waren onder meer de commandant van de Borselse brandweer J. de Feijter en het hoofd van de Regionale Brandweer Zeeland, de F. Captijn.

Uit handen van de aannemer heeft de blusploeg Borssele inmiddels al een cadeau ontvangen en de ploegchef kreeg uit handen van Captijn een pluchen hondje. Achter dit toch wel bijzondere cadeau zat een verhaal. Het hondje is immers bedoeld om voor huiselijkheid te zorgen in de kazerne.

De officiële opening werd verricht door de brandweerlieden die dag en nacht paraat staan voor de veiligheid in en rond het dorp Borssele. Dit gebeurde in samenwerking met burgemeester Gelok die er met een druk op een knop voor zorgde dat de brandweerlieden met behulp van brandweerspuiten confetti in de zaal konden spuiten.

Na afloop van deze officiële handelingen was het tijd voor een hapje en een drankje. Geïnteresseerden kunnen vanmiddag tussen twee en vier een bezoekje brengen aan de brandweerkazerne, dan staan de remisedeuren open voor het publiek.

Zie ook de eigen website:
- http://www.brandweerborssele.nl/
 
Zie ook onze eerdere berichtgeving:
- Brandweerkazerne Borssele zaterdag open voor publiek (16-03-2006)
- 'En die zijn voor de tunnel, de Westerscheldtunnel' (17-03-2006)  


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren