Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man lichtgewond bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 03-06-2013, 10.52 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - In Vlissingen is zondagavond een man lichtgewond geraakt bij een steekpartij in een woning.

Het slachtoffer, een 21-jarige man, werd rond 19.30 uur in een woning aan de Gerrit Rietveldstraat in het gezicht gestoken door een 44-jarige man. Volgens de politie was er sprake van huiselijk geweld. Het slachtoffer heeft geen aangifte gedaan. De 44-jarige man is wel aangehouden. Hij zit ook nog vast. De officier van justitie onderzoekt of hij toch vervolgd kan worden. De man zit vast op verdenking van zware mishandeling.
 
De 21-jarige man is door een ambulanceteam behandeld en vervolgens naar de huisartsenpost gebracht om zijn wond te laten hechten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T is wat (3-6-2013 om 19:43)
44 jaar en dan nóg je laten leiden door je testoseron.... Dan komt het denkelijk niet meer goed..... :-(
Wes (3-6-2013 om 11:10)
Zo die man van 44 jar mag voor euwag achter de tralies verdwijne slaat ook negenst op dat die vent stak belagelijk in eygipte zat hij vergoed achter de tralies de wet slaat negenst op de politie mag harder op treden als die jonge overleeden was dan kreeg hij maar en jaar
Cookie-instellingen beheren