Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
10 files van totaal 31 km

Opstootje op Bellamypark Vlissingen

Toegevoegd: 07-06-2013, 18.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van donderdag op vrijdag rond kwart over drie reed de politie over het Bellamypark in Vlissingen en zagen de agenten dat er wat jongens onenigheid met elkaar hadden. 


Over en weer werd geduwd en vervolgens kreeg één van de jongens een klap. De agenten liepen naar de groep en spraken de jongens aan. Volgens de groep was er niets aan de hand. Alles was rustig toen er weer een opstootje in één van de horecagelegenheden aan het Bellamypark ontstond. De agenten gingen daar naar toe en zagen dat dezelfde groep jongens weer onenigheid met elkaar hadden.

De eigenaar van de horecagelegenheid zette de jongens met behulp van de politie buiten. Daar ontstond opnieuw onenigheid. Terwijl de agenten de groep wilden scheiden keerde een groep van vijf personen zich tegen hen. De politie vorderden meerdere malen de groep om weg te gaan. Hieraan werd geen gehoor gegeven en is er overgegaan tot aanhouden.

Bij de aanhouding van een 18-jarige jongen uit Vlissingen is pepperspray gebruikt. Een 19-jarige jongen uit Vlissingen sprong tussenbeide waardoor de 18-jarige jongen kon ontkomen. Deze 19-jarige jongen uit Vlissingen is aangehouden. Tijdens deze aanhouding waren de andere drie personen gevlucht. 

Hierna keerde de rust weer terug en is de aangehouden 19-jarige verdachte meegenomen naar de auto van de collega's. Toen kwam één van de jongens uit de groep weer het Bellamypark oplopen. De agenten wilden deze 26-jarige Vlissinger aanhouden maar hij ging er vandoor.

Uiteindelijk konden ze hem aanhouden in de Branderijstraat. De twee jongens zijn overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren