Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Meisjes opgepakt voor winkeldiefstal

Toegevoegd: 08-06-2013, 13.38 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Bij Hennes&Maurits in de Lange Vorststraat in Goes zijn vrijdagmiddag rond 16:00 uur twee meisjes aangehouden op verdenking van diefstal van kleding en sieraden. 


De twee meisjes van 14, afkomstig uit Middelburg en Vlissingen, waren met kleding de pashokjes in gegaan, hadden prijskaartjes van de kleding afgehaald en hadden vervolgens de kleding en de sieraden weggestopt in hun tas. Alerte medewerkers van de kledingzaak spraken de meisjes aan, uitten hun verdenkingen en namen de meisjes mee naar een kantoortje waar ze op de politie mochten wachten.

Toen agenten ter plaatse kwamen, zijn de twee meisjes overgebracht naar het bureau. Daar zijn hun ouders door de agenten gebeld, alsmede de advocaat van de dames. In het bijzijn van de advocaat zijn de twee meisjes verhoord door de agenten. Een paar uur later konden de meisjes weer met hun ouders mee naar huis. De kleding die zij gestolen hadden is teruggegeven aan Hennes&Maurits.

Het meisje uit Vlissingen krijgt een alternatieve straf via HALT, het meisje uit Middelburg had al vaker strafbare feiten gepleegd en zij mag binnenkort haar verhaal vertellen aan de kinderrechter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Els (9-6-2013 om 14:57)
Deze dames gaan bewust stelen en worden beloond met een gratis advocaat,die wij in feiten betalen..
Pdw. (8-6-2013 om 15:24)
De advocaat van de dames? Het moet niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren