Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ruit vernield na ruzie in Middelburg

Toegevoegd: 08-06-2013, 13.46 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - In de nacht van vrijdag op zaterdag, om ongeveer 04:30 uur, meldde de bewoner van een woning aan de Buitenhove dat een ruit uit zijn voordeur was getrapt door een man en dat die man nu onder controle werd gehouden, omdat hij er anders mogelijk vandoor zou gaan. 


Agenten zijn snel naar het genoemde adres toegegaan en troffen daar twee mannen. Eén bleek de verdachte te zijn, de ander de bewoner van het adres. Deze laatste probeerde de verdachte in bedwang te houden. De verdachte, een 17-jarige Middelburger, is aangehouden door de agenten en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. 

Van de bewoner is een aangifte van vernieling opgenomen. Uit zijn omschrijving bleek dat de verdachte al enige malen zeer lang had aangebeld bij de bewoner van de woning aan de Buitenhove. Hierop had deze een paar keer gewaarschuwd dat de 17-jarige jongen dit niet meer moest doen. De verdachte bleef maar aan de gang en op een gegeven moment ontstond een handgemeen waarbij beide partijen klappen uitdeelden aan elkaar.

De verdachte is vervolgens de deur weer uitgewerkt en toen trapte hij een ruit uit de voordeur van de woning. Zaterdag gaat de politie verder met het onderzoek. De verdachte zal in Torentijd worden gehoord over zijn aandeel in deze zaak. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jopie (8-6-2013 om 19:37)
Wat doet een 17-jarige jongen op dat tijdstip nog op straat? Deze hoort gewoon in zijn bed te liggen en overdag naar school zijn gegaan. Kennen de verdachte en de bewoner elkaar ergens van? Het is dus weer gezellig in Dauwendaele, sinds de intrek van een bepaalde groep.......
Cookie-instellingen beheren