Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Winkeldief betrapt bij supermarkt

Toegevoegd: 08-06-2013, 13.49 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Vrijdagmiddag rond 13:15 uur is in het filiaal van Albert Heijn aan de Aagje Dekenstraat in Vlissingen een 19-jarige winkeldief aangehouden door winkelmedewerkers. 

De jongeman die afkomstig is uit Heinkenszand, had een fles shampoo en een flesje mondwater uit de winkel weggenomen en werd, nadat hij de kassa was gepasseerd, hierop aangesproken door een winkelmedewerker. 


De politie is meteen gebeld en die hebben de jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar bekende hij de diefstal. Zijn boodschappen konden alsnog duur betaald worden, want hij kreeg een boete van € 200,-


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (9-6-2013 om 11:30)
Goed dat deze man een boete heeft gekregen, alleen ik blijf het vreemd vinden dat sommige misdrijven in dit land minder zwaar worden bestraft dan overtredingen. Als je onnodig de claxon van de auto gebruikt is de boete hoger... just saying...
Thera (8-6-2013 om 20:52)
Goed gehandeld door de medewerkers.
Cookie-instellingen beheren