Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Dode en drie gewonden bij ongeval

Toegevoegd: 08-06-2013, 22.50 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - Op de Philipsdam tussen Sint Philipsland en Bruinisse zijn zaterdagavond rond 21.00 uur een dode en drie gewonden gevallen bij een eenzijdig ongeval. 


De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt. Zo zijn er vier ambulance, twee traumahelikopters en diverse brandweervoertuigen ter plaatse geweest. De toedracht van het ongeval is nog onbekend, de politie doet op dit moment sporenonderzoek. Wel is duidelijk dat alle slachtoffers in dezelfde auto zaten.

Even was er nog onduidelijkheid over het aantal inzittenden. De brandweer heeft in de omgeving een zoekslag gemaakt naar een mogelijk slachtoffer. Bij de zoekactie zijn warmtebeeldcamera's ingezet. 

Over de identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend. Het voertuig wat bij het ongeval is betrokken had een Litouws kenteken. De weg was om 22.45 uur nog volledig afgesloten. 


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (10-6-2013 om 15:29)
Heel veel sterkte wens ik de nabestaanden van het overleden slachtoffer, en andere slachtoffers die bij dit ernstige ongeluk betrokken waren.
Kees (9-6-2013 om 20:37)
Maakt het spreekwoord "hardrijders zijn doodrijders" maar al te waar. En gezien de afstand tussen auto en scherm ook geen gordel gedragen.
J. (9-6-2013 om 18:50)
Heel veel sterkte voor de nabestaanden, maar ook voor de slachtoffers... Wat de oorzaak ook mag zijn, dit is iets wat ze hun hele leven niet zullen vergeten :(
Tholenaar (9-6-2013 om 16:39)
@ Arnemuiden: nee gaat om een Litouws kenteken. Maar het maakt allemaal niet uit, sterkte voor de nabestaanden.
Anoniem (9-6-2013 om 12:32)
Auto staat wel op een rare plaats? sterkte voor iedereen die hier bij was betrokken in welke vorm dan ook
Fietser (9-6-2013 om 12:23)
Allemaal 20-ers 1 man de dode, 3 vrouwen. Inhalen met hoge snelheid en een tegenligger aankomen, was niet op de hoogte dat die groene en doorgetrokken strepen wil zeggen dat je niet mag in halen. Wat een haast en nu kan ie het niet meer navertellen.
Cookie-instellingen beheren