Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 9 km

Slachtoffer Philipsdam is 24-jarige man

Toegevoegd: 09-06-2013, 15.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
SINT PHILIPSLAND - Bij het ongeval op de Philipsdam gisteravond is een 24-jarige man uit de gemeente Tholen om het leven gekomen. Bij het ongeval zijn vier mensen betrokken geweest.


Twee vrouwen, een 22-jarige en een 23 jarige, waren aanspreekbaar en zijn met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op zoom. Een 20-jarige vrouw is met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Alle betrokkenen komen uit de gemeente Tholen.  

Even was er sprake van een vijfde inzittende, maar na een zoekslag gisteravond in de omgeving door de brandweer is niemand aangetroffen. Later bleek uit getuigenverklaringen dat er geen vijfde inzittende in de auto zat. 

Er is onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Gisteravond direct na het ongeval leek het een eenzijdig ongeval. Inmiddels is duidelijk dat de bestuurder van de auto geprobeerd heeft een aantal auto's in te halen. Tijdens het inhalen kwam er een auto uit de tegenovergestelde richting. De bestuurder van de inhalende auto kon niet tijdig op zijn eigen weghelft terugkeren. Hij moest uitwijken, raakte daarbij een andere auto, vloog over de kop en is de dijk afgeschoten.

Zie ook:
- 08/06/2013: Dode en drie gewonden bij ongeval       


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren