Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 95 km

Automobilist drinkt vijf keer te veel

Toegevoegd: 09-06-2013, 15.26 uur
Door: Manfred Berrevoets
SAS VAN GENT - De politie heeft afgelopen nacht een 53-jarige man uit Moorsel (B) betrapt op het rijden onder invloed. 


De politie is naar aaleiding van een melding dat er iemand mogelijk onder invloed van alcohol reed ter plaatse gegaan. Vlakbij Sas van Gent kwamen zij de auto al slingerend over de weg tegen. Hierna zijn ze gekeerd, achter de auto aangereden en gaven zij een stopteken. De automobilist negeerde dit teken waarop de collega's de auto tot stoppen dwongen in de Zandstraat.

De bestuurder mocht mee naar het bureau. Daar bleek dat hij ruim vijf keer de toegestane hoeveelheid alcohol op had. Hij heeft een proces-verbaal gekregen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michelle (11-6-2013 om 08:11)
@Francois, over in de war zijn gesproken. Ik zou je niet graag tegenkomen met dezelfde hoeveelheid drank op als deze Belg!! Wat een rare opmerking!!!
John (11-6-2013 om 02:10)
Vooropgesteld dat ik dit niet goedkeur alcohol in het verkeer maar zijn wij kiesgerechtigde zelf ingenomen accepterende tolerante Nederlanders hier niet zelf mede verantwoordelijk voor?. Gewoon straks weer lekker stemmen op Viezerik Samson of Mark Prutser. Gewoon lekker hier de wereld verbeteren
Zeeuwse (10-6-2013 om 22:06)
Het zijn ook gewone nederlanders die met teveel op achter het stuur kruipen.Sommige gewoon met hun kroost op de achterbank.Daar heb ik ook geen behoefte aan.Dit soort zuiplappen moeten ze op een onbewoond eiland met alleen water als drank zetten.
Francois (10-6-2013 om 13:14)
@ hulshout Belachelijk idd ze hadden em thuis moeten afzetten en een biertje voor de schrik moeten geven;-) Wat had er volgens u moeten gebeuren dan? Ik denk dat u in de war bent met een simpele bon.
D.Hulshout (9-6-2013 om 22:24)
Rijden onder invloed en negeren van een stopteken en dan komt ie er vanaf met een procesverbaal belachelijk !!!!!
Goesenaar (9-6-2013 om 18:04)
Aan dit soort buitenlanders hebben wij geen enkele behoefte.
Cookie-instellingen beheren