Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Zoekslag naar dronken automobilist

Toegevoegd: 09-06-2013, 15.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTKAPELLE = De politie heeft zondag een 59-jarige man uit de gemeente Veere aangehouden voor het rijden onder invloed. 


De politie kreeg een melding dat er iemand onder invloed in de omgeving van Oostkapelle reed. Door agenten is er gezocht, maar zij troffen de auto niet aan. Omdat de melder een kenteken had doorgegeven wisten de agenten precies naar welke auto zij moesten zoeken. Ze hebben nog in de door de melder aangegeven omgeving verder gezocht, echter zonder resultaat. Ook zijn ze naar de woning van de man gegaan maar hij was niet thuis. 

Later op de avond kwam er opnieuw een melding via de meldkamer binnen dat vlakbij Oostkapelle de bewuste auto was aangetroffen met een slapende man er naast. De politie is weer gaan kijken en hebben de man aangehouden voor rijden onder invloed en meegenomen naar Torentijd. Daar is de man voorgeleid en is een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man wordt ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lieke (14-6-2013 om 08:50)
Zijn we hopelijk gelijk van al die lege bierblikjes af die deze meneer overal in de B-wegen rond Oostkapelle achterliet.
Francois (10-6-2013 om 10:24)
@nick, Vast wel weer een totaal niet onderbouwde waardeoordeel van jou!!! Slappe verjaardagsverhalen, meer niet....
Erik (9-6-2013 om 23:25)
@leenJij denkt niet dat dat in kleine gemeenschappen gebeurt? Er wordt genoeg gerodeld in dorpen en dan is er altijd wel bekend wie of zijn rijbewijs kwijt is geraakt door dronken achter het stuur stappen. Maar wat of jij voorstelt lijkt me geen goed idee, daar komt niets goed van alleen maar slecht
Leen (9-6-2013 om 21:38)
Mensen die met drank op rijden, zouden hier met volle naam en toenaam genoemd moeten worden. Zeker in kleine gemeenschappen zou een dergelijk "naming and shaming" voor een groot aantal mensen reden voldoende zijn om eindelijk eens van de drank af te blijven als er nog gereden moet worden.
Nick (9-6-2013 om 21:02)
Vast weer niet snel opgetreden door de politie. Zo heb ik eens gebeld voor een dronken bestuurder die ik tijdens het telefoontje een half uur heb gevolgd. Daarbij aangegeven dat hij richting Terneuzen ging en ze hem daar konden opvangen. De politie pas na een uur tegengekomen, veel te laat dus.
Michelle (9-6-2013 om 19:54)
Uitstekend burgerinitiatief!!
Cookie-instellingen beheren