Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

ROG doet inval in pand Vlissingen

Toegevoegd: 12-06-2013, 11.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Dinsdagmiddag zijn in Vlissingen drie verdachten aangehouden op verdenking van bezit en handel in verdovende middelen. De Regionale Ondersteunings Groep (ROG) viel een woning binnen.


Een 53-jarige man uit de gemeente Veere werd rond 16.45 uur opgepakt op de Willem van de Veldelaan. Hij zit vast in verband met het bezit van softdrugs. Tevens werd een Vlissinger (37) aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

De ROG viel rond 18.00 uur een woning aan de Toutenburg binnen. De 37-jarige bewoner werd bij de buren in de tuin aangehouden. Ook hij wordt verdacht van de handel in verdovende middelen. In de woning trof de politie een beperkte hoeveelheid softdrugs aan. Deze is in beslag genomen.

De bewoner en de andere 37-jarige man zijn voor nader verhoor naar Torentijd overgebracht, waar ze in verzekering zijn gesteld. De derde verdachte is na verhoor in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Matthijs (14-6-2013 om 20:50)
Totaal falend beleid is hier de oorzaak. Legaliseren haalt de oorzaak weg en dan kan justitie zich weer bezich houden met echte criminaliteit. Zoals de daders oppakken die omaatjes beroven in hun eigen huis of op straat.
Norm (12-6-2013 om 17:15)
In vrijhied stellen weer Jan ? nee,bovenop winst plukken ik stel een eigenbijdrage voor gebruik gevangenis.
Jan (12-6-2013 om 12:57)
Vrijgeven en belasting laten betalen. dit gedoe kost alleen maar geld
Cookie-instellingen beheren