Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw moet rijbewijs inleveren

Toegevoegd: 13-06-2013, 14.55 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie heeft woensdagmiddag in Terneuzen een dronken automobiliste aan de kant gezet.


Rond 14.30 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een automobilist die een andere automobilist slingerend over de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen had zien rijden. Politieagenten zijn meteen gaan zoeken naar de mogelijk dronken verkeersdeelnemer.

Een agent die over de H.H. Dowweg reed, nabij de Westerscheldetunnel, kon de vrouw onderscheppen en zette haar aan de kant van de weg. Ze is overgebracht naar het politiebureau waar zij een ademanalysetest moest doen. Hieruit bleek dat zij bijna vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken.

Het rijbewijs van de 43-jarige vrouw uit het Belgische Temse is ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Met drank op achter het stuur bloed aan de muur. (13-6-2013 om 23:39)
Die zal het nooit leren ook. Hopelijk zat ze alleen in de auto. Want je heb van die types die met kroost op de achterbank bezopen achter het stuur kruipen.
Romeo (13-6-2013 om 18:45)
43 en nog niks geleerd
Hans (13-6-2013 om 17:52)
Ah, wederom een Belgische automobiliste. Da's in Belgiƫ heeeeeel gewoon.........in Belgiƫ dan. Zelfs de politiecommissaris van Gent rijdt dronken rond en komt er met een waarschuwing vanaf. Dus goed voorbeeld doet goed volgen.
Cookie-instellingen beheren