Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Gewonde bij steekpartij Vlissingen

Toegevoegd: 18-06-2013, 08.49 uur
De technische recherche doet onderzoek naar de steekpartij.
De technische recherche doet onderzoek naar de steekpartij.
© Foto: Daniel Sinke
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - De politie heeft maandagavond rond 23.10 uur op de Hogeweg in Vlissingen een 27-jarige Vlissinger aangehouden, omdat hij rond 22.45 uur een man met een mes heeft gestoken.


Het incident vond plaats op de Jacob van Ruijsdaellaan. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Na behandeling is ook hij aangehouden, omdat hij waarschijnlijk illegaal in Nederland verblijft. Beide mannen zijn naar Torentijd gebracht.

Tegen 23.00 uur meldde een getuige dat een gewonde man op de Hogeweg was aangetroffen. Hij was vermoedelijk door een mes gestoken en had behoorlijk wat bloed verloren. Toen de politie arriveerde en het verhaal aanhoorde, kwam uit de richting van de Bloemenlaan een man aangelopen. Hij was erg opstandig en riep dat hij moest worden aangehouden. Dat heeft de politie dan ook gedaan. Hij wordt ervan verdacht dat hij tijdens een ruzie het slachtoffer met een mes heeft gestoken.

Het incident vond plaats voor een woning aan de Jacob van Ruijsdaellaan. Na het incident is het slachtoffer, al bloedend, naar de Hogeweg gelopen, wat al snel een afstand is van 800 meter. Hij is door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, waar hij aan zijn verwondingen is behandeld.

De technische recherche heeft in witte pakken onderzoek gedaan. De brandweer is nog opgeroepen om het bloedspoor weg te spuiten.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-6-2013 om 16:17)
Dat slaat ook weer nergens op, illegaal in ons land, gepakt worden door politie en als beloning een gratis verblijf in onze gevangenis ook wel staatshotel nu snap ik waarom nederland zo'n aantrekelijk land is voor randfiguren
A (18-6-2013 om 14:55)
????? Het slachtoffer is naar het ziekenhuis in Goes gebracht... Het gebeurde in Vlissingen maar wordt naar GOES gebracht.. Hebben ze in Vlissingen geen ziekenhuis????
Jm (18-6-2013 om 11:53)
Daar mogen wij weer voor betalen illegaal in nederland wij maar betalen aan de cz en die niet betalen worden ook geholpen te gek voor woorden
Zeeuwse showride (18-6-2013 om 09:26)
Die vent ligt verdomme zo'n beetje naast het Vlissingse ziekenhuis op straat en brengen ze hem naar Goes ik blijf het achterlijk vinden
Cookie-instellingen beheren