Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 30 km

Zeven arrestaties bij wietkwekerij

Toegevoegd: 19-06-2013, 11.27 uur
Door: Roland de Jong
OVEZANDE - Bij de wietkwekerij die dinsdagavond werd ontdekt in Ovezande zijn in totaal zeven verdachten opgepakt. Dat heeft de politie vanochtend gemeld.

De politie viel rond 20.30 uur een pand aan de Hoofdstraat binnen. De zeven aangehouden verdachten waren hennepplanten aan het knippen. Alle verdachten zijn overgebracht naar politiecellen in Torentijd.


De verdachten zijn twee vrouwen van 20 en 25 jaar oud en afkomstig uit Oost-Souburg en Antwerpen. De andere vijf verdachten zijn mannen variërend in leeftijd tussen de 30 en 41 jaar oud. De mannen zijn afkomstig uit Mechelen, Vlissingen en Roosendaal. Eén van de mannen heeft geen vaste woon- of verblijfplaats.

Er zijn verschillende gsm's in beslag genomen evenals een geldbedrag van enkele honderden euro's. In de kwekerij stonden ongeveer 1000 planten. Het is nog niet duidelijk of er voor de kwekerij ook stroom buiten de meter werd afgetapt. Dat wordt nog onderzocht. Vandaag gaan de agenten verder met het onderzoek.

Zie ook:
- Grote wietkwekerij ontdekt in Ovezande (19-06-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cord (19-6-2013 om 23:07)
Prima opgelost. De politie timmert goed aan de weg. Zie ook de actie op de A58. Wat is er nu weer te zeuren??
Tom (19-6-2013 om 17:11)
Goeie vangst zèg! Goed werk van de politie!
Cookie-instellingen beheren