Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 46 km

Parkeercontroleurs bedreigd en mishandeld

Toegevoegd: 22-06-2013, 17.19 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Agenten van de politie hebben zaterdag om 12.45 uur in zijn woning in 's Gravenpolder een 32-jarige man aangehouden. Hij wordt er van verdachte rond 11.50 uur in Goes twee parkeercontroleurs te hebben bedreigd en mishandeld. 


De parkeercontroleurs kregen het met de man aan de stok, omdat hij geen parkeerkaartje kocht. Toen een van de controleurs gegevens in haar handcomputer wilde invoeren, bedreigde de man haar en sloeg de computer uit haar hand. De andere parkeercontroleur, die tussen beiden kwam, werd door de automobilist weggeduwd en kwam daarbij op de motorkap van de auto terecht. 

De man is aangehouden onder andere voor bedreiging en mishandeling. Hij wordt vandaag gehoord. Daarna wordt besloten wat er met hem gebeurt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De Vries (26-7-2013 om 22:21)
Dit is politie kant van verhaal. Mogelijk is het weinig meer dan wat duw en getrek waarbij parkeerwacht A computertje uit zijn handen laat flikkeren, en pakeerwacht B struikelt. Ik praat niets goed, maar ga niet automatisch mee met de eenzijdige verklaringen van de 'slachtoffers'.
Francois (24-6-2013 om 15:23)
Tja de rollen omdraaien is het makkelijkste wat de mens kan doen. Kaartje 20 euro cent of een prent van 65 euro! Koop dan gewoon een kaartje van 20 euro cent en wees blij dat het kaartje zo goedkoop is, vrij zeldzaam in NL.
K (24-6-2013 om 13:08)
@dave dus jij hebt ook lak aan parkeergeld betalen? iedereen die in dit land een auto bezit zal zich groen en geel betalen helaas. maar zodra je niet betaald krijg je pas last van arrogante,slechtgemanierde boa's dus een tip van een automobilist betaal gewoon, nooit geen gedonder
Belachelijk (24-6-2013 om 13:07)
@ een ieder die meent dit belachelijke gedrag van een notabene 32-jarige te moeten bagataliseren: stel je niet zo aan en betaal gewoon dat kaartje. Wees geen mietje en ga zeker niet stoer lopen doen richting de overheidsdienaars die gewoon hun werk doen.
Bandit (24-6-2013 om 11:03)
Vervelend dat betalen, maar da's bekend. Dus meneer had zijn handen thuis moeten houden. Daarbij komt dat hij de parkeerwachter aanvalt. Dit slaat nergens op. Deze mensen verdienen hun boterham en doen hun werk. Bekeuren mogen ze als je een overtreding maakt. Heb je er last van, ligt dat aan jezelf.
Cre1 (24-6-2013 om 07:54)
Parkeercontroleur is geen gewaardeerd beroep, het is niet leuk om een prent te krijgen.. maar wel je eigen schuld. U belt dat mensen achteloos bij u in de straat parkeren.. er wordt daar bekeurd. u bent blij Zodra u zelf ergens een prent krijgt is het oneerlijk... Niet te zielig mensen
Cookie-instellingen beheren