Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie alert op gesignaleerde personen

Toegevoegd: 22-06-2013, 17.23 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De afgelopen dagen zijn door de politie in Terneuzen twee mannen aangehouden, welke beslist gedacht hebben hun vakantie anders door te brengen. 


Donderdagochtend werd bij het busstation aan de buitenhaven in Terneuzen een lastige passagier uit de bus gehaald. De 54-jarige Terneuzenaar bleek nog 24 keer gesignaleerd te staan. Zo moet hij nog 25 dagen inhalen en moesten nog drie vonnissen aan hem persoonlijk worden bekendgemaakt. 

Vanmorgen werd in Zaamslag een 68-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden welke 21 keer gesignaleerd stond. Hiervan moesten nog drie vonnissen aan hem bekend worden gemaakt. Verder werd hij nog gezocht voor een totaalbedrag van 3.150 euro of 118 dagen gijzeling. 

Beide personen konden of wilden niet betalen en zijn voor langere tijd in Torentijd in Middelburg opgesloten. Ook de komende periode is de politie extra alert op gesignaleerde personen. Niet met de bedoeling om een geplande vakantie te verstoren, maar wel om de druk op betaling van nog openstaande zaken te verhogen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Renee (24-6-2013 om 20:54)
Als je normaal leeft en werkt moet je zowiso alles op tijd betalen. Dat geldt ook voor mensen die er een potje van hebben gemaakt,en toch ook in auto,s worden gepakt???? Al van waarde innemen en verkopen,beter dan niets.
K (24-6-2013 om 13:14)
Hahaha goed zo laat criminelen en wanbetalers ook maar eens op de blaren zitten. ipv in de zon aan een vd costa's
Bandit (24-6-2013 om 10:54)
@Els...40/45 is heel iets anders... En dat mensen die hun boetes niet betalen, of niet komen opdagen in de rechtzaal uiteindelijk toch hun verdiende loon krijgen, vind ik alleen maar goed.
Danny Souburg (23-6-2013 om 10:07)
De jeugd van tegenwoordig:)
D.v.Wisse. (23-6-2013 om 08:36)
Gesignaleerd meneer! Pak dan maar op mevrouw! Wij weten niet waar hij is meneer! Opmerkelijk.. Dat rechtspraak zonder kromtaal niet mogelijk is weten we inmiddels maar waarom dient deze trend gestandariseerd?
Els (23-6-2013 om 07:58)
Hoera Nederland wordt echt een politiestaat,de politie is niet eens in staat zijn eigen zaakjes op orde te brengen.. Bij de politie zitten ook heel wat wanbetalers,en de criminelen laten ze lopen..Fijn,dat we terug gaan naar 40/45.
Cookie-instellingen beheren