Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
42 files van totaal 157 km

Dieseldieven op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 23-06-2013, 17.12 uur
Door: Manfred Berrevoets
ELLEWOUTSDIJK - Vannacht zijn om 02.10 uur een 30-jarige man en een 26-jarige vrouw uit de gemeente Tholen aangehouden. Ze worden verdacht diesel te hebben gestolen uit een vrachtauto aan de Grindweg in Ellewoutsdijk. 


De man werd door de eigenaar op heterdaad betrapt, toen hij hem met een jerrycan met diesel zag lopen. De diesel bleek afkomstig uit zijn vrachtauto. De verdachte had een mes bij zich en probeerde de eigenaar te steken. De eigenaar wist dit te voorkomen en hield de verdachte aan. In de auto van de verdachte zat de vrouw, ook zij is aangehouden als medeplichtige aan de diefstal. 

De verdachten zijn naar Torentijd gebracht en worden vandaag gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-6-2013 om 10:49)
Dan heeft deze dief geluk dat de chaffeur zo rustig bleef, als ik er een aan mijn auto zie kloten hoop ik dat hij sneller loopt dan ik. blijf met je poten van andermans spullen af
T de Bruin (24-6-2013 om 18:08)
Vorige week maandag moest hij al voorkomen maar dit is 2 maanden uitgesteld ivm dat het O.M meer dan een halve dag nodig heeft voor hem ,hij zat nog in proeftijd .Stelen van dieselolie ,benzine ,aanhangwagens ,bedreigingen ,en verslaafd .noem het maar op .
Lpa.v.leeuwen (23-6-2013 om 23:20)
Ik woon zelf ook in ellewoutsdijk en bij mij is ook ingebroken in mijn werkbus en diesel onvreemt aangezien het hier om de zelfde locatie gaat aan de grindweg geloof ik dat we hier met de zelfde mensen te doen hebben ik hoop dat ze hoed gestraft gaan worden
Ikke (23-6-2013 om 18:03)
Geef ze maar de straf die ze verdienen is niet normaal hoor die mensen werken ook voor hun diesel en een ander steelt het zo maar weg. absurd vind ik het. Ja oke in deze tijden van crisis en ontslagen is alles ook heel duur maar het stelen van een ander blijft stelen.
Cookie-instellingen beheren