Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 182 km

Aanhouding voor tanken zonder te betalen

Toegevoegd: 23-06-2013, 17.17 uur
Door: Manfred Berrevoets
SLUIS - Zaterdagmiddag om 15.20 uur werd bij een tankstation aan de Rondweg in Sluis getankt zonder te betalen. Een van de verdachten is vannacht in Oostburg door agenten aangehouden. 


's Middags tankte de bijrijder van de auto de benzinetank vol en stapte weer in. De eigenaresse van het tankstation zag het gebeuren, maar kon niet voorkomen dat de auto wegreed. De auto reed over de stoep en vluchtte weg. De bewakingsbeelden werden door agenten bekeken en zij herkenden de man, die getankt had. 

Om 02.00 uur zagen agenten de bewuste man in Oostburg op de Melkweg lopen. Ze hielden hem aan. Het is een 19-jarige man uit Oostburg. Hij is naar Torentijd in Middelburg gebracht, waar hij in verzekering is gesteld. De politie onderzoekt de zaak nog verder, want de bestuurder van de auto is nog niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-6-2013 om 11:01)
@annoniem en wat lost dat op? praat geen poep aub toen er geen tunnel was was er ook drugshandel toen werd er zelfs op de boot gesmokkeld het enige wat er veranderd als we de boten trug zouden krijgen is onze reistijd die wordt veel langer maar daar had u nog niet aan gedacht zeker??
Adri (24-6-2013 om 10:11)
Beste anoniem, Het is gewoon iemand van jullie "soort", een inwoner van Oostburg. Heeft niets te maken met tunnel/veerboot maar met opvoeding/milieu aldaar...
Bram (24-6-2013 om 06:21)
De bestuurder niet bekend, maar de dader wel. Wat is het probleem? Hij was toch degene die getankt heeft. Gewoon dit figuur veroordelen voor het strafbare feit. Moet hij de consequenties verder maar regelen met de bestuurder van deze auto. 'k Snap niet wat daar zo moeilijk aan is
Annoniem (23-6-2013 om 20:26)
Waar gaat het naar toe met ons mooi zeeuw-vlaamse landje. De ciminaliteit begint hier ook steeds grotere vormen aan te nemen. Durg handel al hier benzine dieven aldaar. Allemaal import die hier zijn bha. Gooi de westerschelde tunnel dicht en laat er weer een boot varen grenscontrole terug invoeren.
Cookie-instellingen beheren