Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen met bierflesje op hoofd geslagen

Toegevoegd: 24-06-2013, 11.52 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - Bij een openlijke geweldpleging in de Dorpsstraat in Heinkenszand is een 18-jarige jongen uit die plaats gewond geraakt.


De jongen liep zaterdagavond rond 21:30 uur met vrienden door de Dorpsstraat, toen hij werd aangevallen door een 17-jarige jongen uit de gemeente Kapelle. Tussen de twee was al eerder een ruzie ontstaan over een meisje. De 17-jarige sloeg de 18-jarige in eerste instantie met zijn blote handen, maar even later gebruikte hij hiervoor een bierflesje. Het slachtoffer heeft door de mishandeling een hoofdwond opgelopen en moest zich bij de huisartsenpost laten behandelen.

Door politieagenten is contact opgenomen met de officier van justitie. Die bepaalde dat de verdachte buiten heterdaad kon worden aangehouden. Dat is vervolgens op zondagochtend gebeurd. De 17-jarige verdachte is overgebracht naar een politiecel in Torentijd en daar is hij in verzekering gesteld tot het onderzoek verder is afgerond. Door de politieagenten die met de zaak bezig zijn, worden nog getuigen van deze openlijke geweldpleging gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (24-6-2013 om 22:36)
@inwoner: 'er waren er meer die geslagen hebben op het slachtoffer' . Dus je hebt het gezien, en wat heb je er aan gedaan? Niets, dan ben jij nu ook mooi medeplichtig. Zouden jou nu dus ook mooi kunnen arresteren! :)
Razz (24-6-2013 om 22:29)
Zelfbeheersing bedoel je zeker? Maar erg jammer dat veva genoemd moet worden.. Is in principe het zelfde als iemand die welke andere opleiding dan ook volgt. Veva heeft nog niks met defensie te maken.
Thera (24-6-2013 om 18:39)
@Inwoner; dit verslag heb je toch ook wel gemeld bij de politie mag ik hopen? Die persoon twijfelde dus aan zichzelf omdat hij er een bierflesje bij moest halen om te slaan. En als die inderdaad bij VEVA in opleiding zit weet hij nu al dat hij in de toekomst gaat zakken op trainingspunt discipline.
Ijzendijkenaar (24-6-2013 om 17:49)
@ inwoner Heinkenszand : Ja als we daarmee de "oorlog moeten winnen?..." Ze moeten nog meer snuiven en zuipen als ze uitgaan tegenwoordig! Maar ja, moeilijke jeugd ook enzo he/ papa en mama waren niet veel beter vroeger waarschijnlijk...
Ca (24-6-2013 om 17:30)
Als je veva doet en je slaat iemand met bierfles wilt niet zeggen da je geschorst word er gebeuren zoveel dingen in het leger dat het bijna normaal is
Pietje (24-6-2013 om 17:06)
Dus omdat de 'aanvaller' met een bierflesje slaat, word VEVA hier algemeen bij betrokken ? Dit heeft echt nihil te maken met welke opleiding dan ook, en als dit om een meisje gaat, vriendin of niet, is het wel redelijk terecht in mijn ogen dat hij hem terug heeft gepakt voor wat hij gedaan heeft.
Cookie-instellingen beheren