Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Doorrijder (24) is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 13-07-2013, 13.01 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een 24-jarige man uit Tholen is vrijdagavond doorgereden na een aanrijding in zijn woonplaats.


Volgens de politie kwamen rond 20.30 uur twee voertuigen met elkaar in botsing. Dat gebeurde op de Molenvlietsestraat. De bestuurder, naar later bleek de 24-jarige man, van één van de auto's bleek doorgereden. Getuigen konden echter aanwijzen in welke richting de auto was weggereden.

Agenten gingen zodoende op onderzoek uit en troffen de bewuste auto aan in een nabijgelegen straat. De auto had door de aanrijding schade opgelopen. Kort daarop kon de 24-jarige, de eigenaar van het voertuig, worden aangewezen als doorrijder.

De agenten zijn naar zijn huis gegaan en de man verklaarde te hebben gedronken. Hij is meegenomen naar het bureau en daar bleek dat hij meer dan drie keer de toegestane hoeveelheid alcohol had genuttigd.

De bestuurder van de andere auto, een 70-jarige man uit de gemeente Tholen, heeft aangifte gedaan voor het doorrijden na een aanrijding. De 24-jarige man kan een proces verbaal tegemoet zien voor rijden onder invloed en het verlaten van de plaats waar de aanrijding plaatsvond.

Ook kreeg hij een algeheel rijverbod voor acht uur. Zijn rijbewijs is ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren