Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 234 km

Man handelt in verdovende middelen

Toegevoegd: 13-07-2013, 13.04 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - Een 20-jarige man uit Zevenbergen is zaterdagochtend rond 03.00 uur in Renesse aangehouden voor de handel in verdovende middelen.


Een agent die in het uitgaansgebied aan de Hogezoom aan het werk was, werd aangesproken door een medewerker van een horecagelegenheid. Deze wees hem op de 20-jarige en vertelde hem dat de man verdovende middelen zou aanbieden.

Door de agent is daarop de 20-jarige man aangesproken en werd gevorderd om de verdovende middelen aan hem te overhandigen. Hieraan werkte hij mee. Omdat bij een fouillering op de kleding en in een tas die hij bij zich droeg geen verdovende middelen werden aangetroffen, maar het vermoeden bestond dat hij ze wel bij zich had, is de man meegenomen naar het bureau voor een verder onderzoek.

Op het bureau bleek na een verdere fouillering, waar de man eveneens aan meewerkte, dat hij inderdaad verdovende middelen bij zich droeg. Deze zijn in beslag genomen. De man is aangehouden en overgebracht naar Torentijd in Middelburg.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren