Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Behulpzame jongen bestolen

Toegevoegd: 16-07-2013, 13.51 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Een behulpzame Vlissingse jongen is maandagavond in zijn woonplaats bestolen van zijn mobiele telefoon.


De jongen zat rond 21.15 uur op een bankje in de Arbeidsstraat toen er een voor hem onbekende man naar hem toe kwam die vroeg of hij een momentje gebruik mocht maken van zijn telefoon.

De jongen stemde hiermee in en gaf zijn telefoon aan man. Deze nam hierop de benen met de telefoon nog in zijn bezit. De jongen is nog even achter de man aangelopen maar staakte zijn achtervolging na enige tijd.

Het signalement van de onbekende man luidt: ongeveer 25 jaar oud, een getint uiterlijk, kort zwart stekelig haar. Hij droeg een t-shirt, een korte (mogelijk) grijs-groene broek en slippers met een opvallende dikke witte rand.

Het vreemde was dat de dief een telefoon achterliet bij de 14-jarige jongen. Hoogstwaarschijnlijk is deze achtergelaten telefoon ook van diefstal afkomstig, maar dat gaat de politie nog verder uitzoeken.

De 14-jarige jongen heeft aangifte gedaan van de diefstal. Ook de eigenaar van de tweede telefoon is uitgenodigd op het bureau om aangifte te komen doen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (18-7-2013 om 15:07)
Ja dit is wel een beetje dom van de jongen maar ik vind ook dat je mensen moet kunnen vertrouwen op wat ze zeggen helaas kan dit tegenwoordig niet. in het vervolg zal deze jongen niet meer helpen en zo wordt onze samenleving steeds harder en kouder.
Lafbek (17-7-2013 om 18:17)
Wat ben je dan toch laf zeg, een jongen van 14 jaar z.n mobiel afpakken waar hij waarschijnlijk hard voor gespaard heeft!!! Je zou ze toch he zulke lui! Altijd is het dat tuig weer!! Vlissingen is aan het verloederen!!! Aanpak mist er!!
Eefje (16-7-2013 om 16:17)
Helaas een bekende truc, mn zoon is ook zo zn net nieuwe HTC kwijtgeraakt. Moraal je leert wel af behulpzaam te zijn , jammer.
Cookie-instellingen beheren