Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Duo opgepakt na diefstal fiets

Toegevoegd: 19-07-2013, 14.23 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - De politie heeft twee personen aangehouden die verdacht worden van het stelen van een fiets in Domburg.


De fiets werd een week geleden, op vrijdag 12 juli, gestolen vanaf de parkeerplaats van een hotel aan de Badhuisweg. De politie ging op zoek naar twee daders. Die konden gisteravond en vannacht worden aangehouden. Uit onderzoek bleek dat er mogelijk een tweetal personen betrokken was bij de diefstal.

De officier van justitie gaf toestemming tot aanhouding buiten heterdaad van het duo. Agenten zagen vrijdag kort na middernacht een 26-jarige vrouw over de Stoofweg in Renesse rijden. De agenten waren op de hoogte dat zij gesignaleerd stond vanwege deze zaak en ze werd zodoende aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de fietsdiefstal.

Een 56-jarige man uit Oudenbosch werd donderdagavond al aangehouden aan de Beryldijk in Roosendaal. Ook hij wordt verdacht van de diefstal.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Koewachtse (21-7-2013 om 08:11)
Veel gefrustreerde reacties......te warm zeker voor een aantal. Goed werk, politie doet zijn werk met de mannen die ze hebben . Gelukkig is de eigenaar van de fiets beter gezind dan de rest hieronder.
Oplettend (20-7-2013 om 08:12)
Nou hier hadden ze waarschijnlijk dan geen moeite mee, omdat ze niet weg zijn gevlucht. Want als je er bij de zeeuwse politie vandoor gaat krijgen ze je toch niet te pakken.
Piet (19-7-2013 om 20:11)
Ja dit is echt Wereldnieuws hoor geweldig van die agenten,tsjonge jonge waar gaat dit over zoethoudertje voor het falen bij de Mediamarkt
Andre (19-7-2013 om 20:07)
En de mediamarkt rammen kunnen ze geen dader pakken
Kwijt (19-7-2013 om 18:07)
Nou nog DE Fietsendief van Middelburg!!!
Jop (19-7-2013 om 15:56)
Toen mijn fiets gestolen was waren ze niet zo kordaad.
Cookie-instellingen beheren