Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wietplantage zonder plantjes

Toegevoegd: 20-07-2013, 13.18 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - De politie heeft vrijdag in Kortgene in een woning een ruimte ontmanteld die gereed was om te starten met de kweek van hennepplanten, maar waar nog geen wietplantjes stonden.

De politie startte een onderzoek na een melding van een buurtbewoner die zich zorgen maakte over de bewoner van het pand aan de Torendijk. Hij was al enige tijd niet te zien. In de woning werd hij niet aangetroffen. Wel werd de plantage aangetroffen.


De apparatuur, waaronder lampen en transformatoren, is in beslag genomen. De bewoner was niet thuis en zal op een later moment worden gehoord over de hennepkwekerij. De stroomtoevoer was illegaal aangelegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Leo (1-8-2013 om 15:45)
Ben ik nou gek of hebben ze daar GEEN planten aangetroffen? Dan hebben ze ook geen zaak. Wel is hij te pakken op illegale stroomaansluiting en dan nog,als hij niets verbruikt heeft kan dat hooguit een waarschuwing worden.
Ook Frans (21-7-2013 om 15:53)
@F. Nee ze moeten zeker wachten tot de boel in de fik staat vanwege het illegale stroomaftappen zeker?
K (21-7-2013 om 13:32)
@arie dat klopt precies ik heb ook op een dorp gewoond, nu vind ik het niet erg dat er over kwekerijen geluld word het word pas erg als heel het dorp denkt dat je pedo bent omdat je op de kinderen van een goede vriend past zie maar eens van die naam af te komen. roddelaars zijn zielige mensen
F. (21-7-2013 om 10:01)
Je zult het maar hebben van die 'bezorgde' mensen in de buurt. Ze bemoeien zich altijd overal mee en zijn altijd in je buurt. Als ze hopen dat je dood in huis ligt dan bellen ze de politie. Dan hebben ze wat te kijken. Ze zien graag het lijk en de ellende van een ander.
Koewachtse (21-7-2013 om 08:13)
Frans@ ligt eraan hoe aardig je door je buren word bevonden, daar wel eens over nagedacht!!!
Arie (20-7-2013 om 22:27)
Wel weer een voorbeeldje van hoe dorpelingen elkaar constant in de gaten houden.. Je kan geen beweging maken of stilzitten of het wordt doorgel*ld aan elkaar of in dit geval de politie. Vermoeiende provincie.
Cookie-instellingen beheren