Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drukte op A58 en N57 door recreanten

Toegevoegd: 21-07-2013, 11.50 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Het mooie weer trekt zoals verwacht veel recreanten naar de provincie. En dat is al sinds vanochtend goed te merken op de doorgaande wegen.
 
De drukte begon net buiten Zeeland, op de A4 en de A58. Daar liep het vast richting de provincie. Op het drukste moment stond op de A58 nabij Bergen op Zoom zo'n 6 kilometer file.


Aan het einde van de ochtend was de drukte opgeschoven naar Zeeland. Rond 11.45 uur stond ongeveer tien kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer tussen Bergen op Zoom en de Vlaketunnel. Bij Rilland deed zich ook nog een ongeval plaats.

Ook op de andere doorgaande routes is het druk. Op de N57 en de N59 stonden vanochtend ook al files, al bevonden die zich met name net buiten de provincie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vlissinger (21-7-2013 om 20:46)
Lang leve de binnenwegen vanaf Bergen tot Vlissingen. die kennen niet alle toeristen.
Jerommeke (21-7-2013 om 17:58)
Als echte zeeuw kon je toch lekker doorrijden via de binnenwegen
Mark (21-7-2013 om 17:35)
Fijn hoor een dag je weg! hun liever als ik met die hitte in de file,en dan hebben we het nog niet over die ellendige bruggen gehad in het kleine volle stadje
Zeeuw (21-7-2013 om 13:49)
Ik weet niet of een dagje strand dan nog zo leuk is. De mensen zouden, met de wetenschap dat het erg druk gaat worden, beter eens heel vroeg vertrekken en niet denken dat als je om 10:00 vertrekt het dan niet druk zal zijn.....is toch al jaar en dag druk als het mooi weer is...
K (21-7-2013 om 13:24)
Leuk hoor al die toeristen en vakantiegangers maar kunnen deze mensen meschien eens beseffen dat er ook gewoon zeeuwen zijn die moeten werken en dan zo moe worden van toeristen die 60tuffen en ons mooie landje vanuit de auto filmen terwijl ze op een 80km weg rijden. slaapverwekkend gewoon.
Jan (21-7-2013 om 13:02)
Sommige mensen zijn gewoon strandziek om zo te vliegen om naar dat strand!en maar klagen dat ze beroerd zijn van de warmte,en dan heb je de hartpatienten nog die zo dom doen met dit weer om in die hitte te gaan zitten en dan het water in te olonzen en sommigen hebben nog een kort lontje met dit weer
Cookie-instellingen beheren