Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Zeven arrestaties bij City of Dance

Toegevoegd: 21-07-2013, 18.27 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft zaterdag in totaal zeven mensen aangehouden tijdens het dancefeest City of Dance op het Hof van Tange in Middelburg. Desondanks spreekt men van een "goed georganiseerd evenement met een prima sfeer". Volgens de politie is het feest "rustig verlopen".


Vier personen werden aangehouden voor drugsbezit. Een 18-jarige inwoner van Middelburg wilde het festivalterrein op met een kleine hoeveelheid cocaïne bij zich. Hij kreeg een boete van 250 euro.

Een 27-jarige man uit Den Haag kreeg een even hoge boete opgelegd nadat tijdens de fouillering een XTC-pil bij hem werd aangetroffen. Een 18-jarige jongen uit Nieuw- en Sint Joosland wilde naar binnen met een vijftal ponypacks cocaïne. Hij kreeg van het Openbaar Ministerie een boete van 325 euro opgelegd.

Een 39-jarige man moest mee naar het bureau omdat hij een gram amfetaminen bij zich had. Deze man kreeg vervolgens een boete van 250 euro. Alle drugs zijn in beslag genomen.


Mishandeling
Rond 23.30 uur werd een 22-jarige man uit Middelburg aangehouden. De Middelburger was door de beveiliging van het evenement overgedragen aan de politie nadat hij kort daarvoor een plaatsgenoot enkele vuistslagen tegen zijn hoofd had gegeven. Volgens de politie gebeurde dat kennelijk zonder enige aanleiding. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. 

De zesde arrestant was een persoon zie zich niet kon legitimeren en een vrouw werd overgebracht naar het politiebureau wegens openbare dronkenschap.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
De waarheid (2-8-2013 om 13:41)
Els Dus de hoofdstad van provinici mag geen evenement organiseren omdat u daar last van heb? En een rust dag? Er zijn zoveel mensen die zondags werken ( om hun brood te verdienen) En dingen overdrijven bent u tamelijk goed in.
Lars (23-7-2013 om 11:07)
Reacties zoals die van els is nou de reden dat er enorme vergrijzing is in walcheren. Wat een argumentatie zeg, u bent zeker ook verantwoordelijk voor het feit dat er geen parade meer is! Als u last heeft van geluidsoverlast moet u lekker in buttinge gaan wonen! En niet in centrum van een stad!
Dennis (23-7-2013 om 09:22)
Rusten kunnen we als we dood zijn. Genieten van het leven, al is het maar voor even. Feest was op tijd klaar en drugs vind je overal. Zie het probleem totaal niet. En zondag kon iedereen toch uitslapen?
Anonymous (22-7-2013 om 19:07)
Ben ik het niet mee eens els. Ik geloof dat er idd wel een hoop mensen zijn die last van het geluid hebben en dat is ook jammer. Alleen is Middelburg een spookstad en een schande als hoofdstad van een provincie dus vind ik toch dat er meer van dit soort evenementen mogen plaatsvinden.
Els Houmes (22-7-2013 om 14:18)
Dus blijkt dat dit evenement geen plaats moet hebben,politie op de been, mensen moeten huis verlaten vanwege herrie, als dieren angstige geluiden maken,triest dat zondags opgeruimd moet worden terwijl rustdag behoort te zijn,rust.. wat goed is voor elk mens, zoveel geld voor een beetje "vermaak"
Cookie-instellingen beheren