Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 29 km

Agressieve winkeldief Vlissingen

Toegevoegd: 25-07-2013, 14.29 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft donderdag bij de Aldi aan de Glacisstraat in Vlissingen een man opgepakt wegens winkeldiefstal.


De 21-jarige Vlissinger liep donderdagochtend rond half negen de supermarkt binnen. Hij gedroeg zich verdacht en trok de aandacht van één van de caissières. Na wat heen en weer geloop in de winkel lukte het de man om langs de kassa te komen wat de aandacht trok van weer een andere medewerker. Deze liep achter hem aan omdat hij het vermoeden had dat de man iets had meegenomen zonder te betalen.

Nadat hij de man hierop had aangesproken liep deze in eerste instantie rustig mee. Maar plotseling wilde hij er vandoor gaan. Hierop greep de medewerker de man vast. Terwijl hij de man vast had, werd de medewerker door hem bedreigd en gedroeg de man zich erg agressief. Hierbij liep de medewerker een vuistslag op.

en klant schoot te hulp en werkte de man tegen de grond. De medewerker hield hem vervolgens in bedwang. Door een andere medewerker werd 112 gebeld en werd de politie gewaarschuwd.

De man is aangehouden voor het stelen van een barbecuepakket uit de winkel en een medewerker heeft namens de supermarkt aangifte tegen hem gedaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (27-7-2013 om 09:07)
Gelukkig zijn er dan wel mensen die zich er mee bemoeien en niet bang zijn. Zou het zelf ook doen, maar ja ik heb dan ook m'n postuur mee... Dan komen die mensen de "verkeerde" tegen.
Theo (26-7-2013 om 00:46)
Daar ga je barbeque, heerlijk, ik hoop dat je je soortgenoten had uitgenodigd, die je dus nu kon afbellen, als je tenminste nog beltegoed had. Net iets te hoog gegrepen voor jou, een barbeque, zit er voor jou niet in en die vuistslag?, eens kom je de verkeerde tegen.
Middelburger (25-7-2013 om 22:16)
Fantastisch dat deze klant hielp! Bos bloemen is op z'n plaats! Zo zouden er meer moeten zijn. Winkelpersoneel, de politie en omstanders moeten keihard optreden tegen deze criminelen.
Joke.b (25-7-2013 om 19:07)
Kan wel een toffe klant zijn. En ja hij verdien een bloemetje. En de dader loopt morgen weer op straat. En ga op zoek naar die toffe klant en word dan misschien wel in elkaar geslagen Ik zelf zou me er zelfniet mee bemoeien ...ze zoeken het maar uit ik heb oog kleppen voor ik zie niks
Pierre (25-7-2013 om 16:37)
Wat een toffe actie van deze klant. Zo hoort het. Wel verdient de man een bos bloemen. We gaan weer eens de goede weg op. Nogmaals mijn complimenten voor deze man.
Cookie-instellingen beheren